«Ευκαιρία για ανάκαμψη»

 

Ο Γιάννης Αναστασίου χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν ως την κατάλληλη ευκαιρία για να αρχίσει η ανάκαμψη του Παναθηναϊκού μιλώντας κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία. 

ÁÍÁ×ÙÑÇÓÇ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

(Photo: Action Images)

22/10/2014, 08:23

Ο Γιάννης Αναστασίου χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν ως την κατάλληλη ευκαιρία για να αρχίσει η ανάκαμψη του Παναθηναϊκού μιλώντας κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία.«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία παίζει επιθετικά όπως όλες οι ολλανδικές ομάδες. Έχουμε την ποιότητα όμως και μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη αν παίξουμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων. Είναι η ευκαιρία μας για την ανάκαμψη», τόνισε ο προπονητής του τριφυλλιού.Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μίλησαν στους δημοσιογράφους κατά την αναχώρηση της αποστολής και επιβιβάστηκαν γρήγορα στο αεροπλάνο.Θυμίζουμε ότι στην Ολλανδία δεν θα πετάξει ο Μέντεζ ο οποίος δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.
www.sport-fm.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.