Η επιστροφή του Ζοτς! [pic]

Πρώτο θέμα είναι η δεύτερη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague!

Το μεγαλείο του Παναθηναϊκού και η λαμπρή καριέρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτέλεσαν για παραπάνω από μια 10ετια τα κορυφαία… προϊόντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο «θρυλικός» προπονητής και η κορυφαία ομάδα της 15ετιας στην Ευρώπη έγραψαν «χρυσές» σελίδες ιστορίας παρέα και οι δρόμοι τους χώρισαν τελικά πριν τρία χρόνια.

Έκτοτε, ο Ζοτς έχει επιστρέψει ήδη μια φορά στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος από το πόστο του κόουτς της Φενέρμπαχτσε και ετοιμάζεται να το κάνει ξανά αυτή την Πέμπτη. Η επιστροφή του Ομπράντοβιτς στο γήπεδο που δοξάστηκε όσο κανένας άλλος προπονητής αποτελεί την είδηση της εβδομάδας και… φιγουράρει στην πρώτη θέση των θεμάτων της ιστοσελίδας της Euroleague.

«Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε Ούλκερ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του στην κορυφαία ιστορία της 3ης αγωνιστικής της φετινής Euroleague. Μια τρομερή μπασκετική ατμόσφαιρα αναμένεται να επικρατήσει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη, αφού η Φενέρμπαχτσε επισκέπτεται τον Παναθηναϊκό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που οδήγησε τους «πράσινους» σε 5 τίτλους Euroleagueστα 13 χρόνια που ήταν στον πάγκο τους, επιστρέφει στην Αθήνα και αυτό αποτελεί αφορμή για πανηγυρισμούς για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού», αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.