«Είναι ξεκάθαρο πως μας φοβούνται!»

Μιλώντας στους παίκτες του, ο Αναστασίου τόνισε πως το… σύστημα θέλει να διαλύσει τον Παναθηναϊκό, συμπληρώνοντας ότι ουδείς σκοπεύει να τα παρατήσει!

Το… στίγμα του, μετά τα όσα έγιναν χθες βράδυ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΟΣΦΠ αλλά και για όσα γίνονται… γενικότερα στα ματς του «τριφυλλιού», φρόντισε να δώσει ο Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας στους παίκτες του.

Με τον 41χρονο τεχνικό να στέλνει το δικό του μήνυμα τόσο στους ίδιους όσο και στους… απέναντι, αναφορικά με τη συμπεριφορά που θα έχουν άπαντες στην ομάδα αλλά και προκειμένου να τους… ανεβάσει ψυχολογικά!

«Είναι ξεκάθαρο πως μας φοβούνται γι’ αυτό και έχουν αυτή τη συμπεριφορά. Θέλουν να μας διαλύσουν αλλά δεν θα τους κάνουμε με τίποτα τη χάρη. Το εύκολο θα ήταν να εγκαταλείψεις την προσπάθεια και να τα παρατήσεις. Εμείς δεν έχουμε τέτοια πρόθεση ακόμη κι αν απέναντι μας δεν υπάρχει μόνο η αντίπαλη ομάδα, αλλά και άλλοι…», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Πέτυχαν το… αντίθετο!

Από εκεί και πέρα, με αφορμή και τα λόγια του Αναστασίου, θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι καλό και η διαιτησία του Καλογερόπουλου περισσότερο… συσπειρώνει και ατσαλώνει την ομάδα, παρά την απογοητεύει!

Μάλιστα, οι περισσότεροι παίκτες των «πράσινων» όχι μόνο έχουν πεισμώσει απ’ όσα έγιναν αλλά παράλληλα δεν βλέπουν την… ώρα να μπουν ξανά στο γήπεδο να δώσουν απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση…

Πηγή


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.