«Πάντα τον καλύτερό τους εαυτό»

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το «4×4» στο πλαίσιο της Α1 βόλεϊ γυναικών στο παιχνίδι που διεξάγεται αύριο στις 17:30 στο κλειστό της Κυψέλης.

Οι «πράσινες» υποδέχονται την Ηλιούπολη και ο Γιώργος Ρούσης τόνισε: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει άλλους στόχους από εμάς αλλά είναι έτοιμη όπως εμείς. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις αλλά και να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Από τις αθλήτριές μου ζητάω πάντοτε να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό να κάνουν και σε αυτό το παιχνίδι».

Με την Avance δίπλα στον Παναθηναϊκό

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν και πάλι τη δυνατότητα με την αγορά λαχνών στην είσοδο του κλειστού (1Ευρώ) να μπουν στην κλήρωση για να παρακολουθήσουν τις εξής αναμετρήσεις -μια προσφορά του χορηγού της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Avance- :

Με Ατρόμητο (2/11, 19.30) /2 εισιτήρια

Με Αϊντχόφεν (6/11, 20.00) /2 εισιτήρια

Με Αρμάνι (7/11, 21.45) /2 εισιτήρια»


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.