Πούλιος: «Πάντα μπαίνω στον αγώνα για τη νίκη»

Πούλιος: «Πάντα μπαίνω στον αγώνα για τη νίκη»

Ο Κώστας Πούλιος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στον επικείμενο μαραθώνιο της Αθήνας την προσεχή Κυριακή

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Πούλιος το 2013 παρά το γεγονός ότι ηγούνταν στο μεγαλύτερο μέρος της επίπονης διαδρομής…έμεινε από δυνάμεις λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό. Φέτος πιστεύει πως θα είναι η στιγμή του, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

«Πάντα μπαίνω στον αγώνα για τη νίκη. Στις δύο προηγούμενες συμμετοχές μου αντιμετώπισα προβλήματα, τα οποία δεν κατάφερα να διαχειριστώ. Πέρυσι έμεινα κυριολεκτικά από δυνάμεις, το μόνο που κατάφερα στα τελευταία χιλιόμετρα να κάνω ήταν να συνεχίσω και να τερματίσω. Πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσω να κάνω έναν καλό αγώνα, δίχως σοβαρά προβλήματα. Πλέον έχω την εμπειρία να διαχειριστώ τα προβλήματα που θα συναντήσω στη διάρκεια της κούρσας, αλλά να κάνω και σωστή κατανομή των δικών μου δυνάμεων», είπε ο έμπειρος δρομέας και συμπλήρωσε: «Στόχος μου είναι να επικρατήσω στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και νομίζω πως θα το καταφέρω».

Ο Πούλιος έχει ατομικό ρεκόρ στην αυθεντική διαδρομή 2ώρες 25.33, από τον περσινό αγώνα, όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από τον Χριστόφορο Μερούση (2.23.59).

http://prasinanea.gr/sports/stivos/article3115228.eceSTIBOS poulios


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.