Εξιλαστήριο θύμα ο Νταμπίζας? ; ή Πονηρή κίνηση?

Ο Θ. ΔεκατρίαΕντελώς ξαφνικά λοιπόν σκάει η βόμβα στον Παναθηναϊκό. Απόλυση του Νίκου Νταμπίζα απο την θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ. Με μία απλή και λιτή ανακοίνωση σήμερα η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόλυση του απο την ομάδα.

Αναρωτιέμαι ειλικρινά….με ποιο κριτήριο απολύθηκε? Υπάρχουν καίρια ερωτήματα επ” αυτού.

Του χρέωσαν λάθος επιλογές στις μεταγραφές? ή επικοινωνιακά προβλήματα με τους παίκτες? Γιατί μέχρι τώρα δεν βγήκε ανακοίνωση που να εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσης? Θα βγάλουν άραγε ανακοίνωση?

Αν το πρόβλημα είναι οι μεταγραφικές επιλογές του καλοκαιριού, να υποθέσω ότι επιλογές τύπου ΜΠΟΥΙ ή ΣΤΙΛ δεν κάνουν για την ομάδα? Άρα αυτοί οι παίκτες θα απομακρυνθούν?

 

Ο Αναστασίου σε αυτό το θέμα έχει κάποια ευθύνη εαν το πρόβλημα ήταν οι μεταγραφικές επιλογές του Νταμπίζα? Και γιατί βγήκε το καλοκαίρι ο Αναστασίου και είπε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΗΣ?

 

Να υποθέσω ότι αν είναι το πρόβλημα στο θέμα της επικοινωνίας με τους παίκτες, γιατί δεν αντιμετωπίστηκε νωρίτερα? Τώρα το διαπίστωσαν?

 

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά Κύριοι.

Αν τον Νταμπίζα έκρινες ότι δεν σου έκανε απο το καλοκαίρι , γιατί δεν έκανες την κίνηση τότε? να φέρεις κάποιον άλλον? Είχες επιλογές ο Φύσσας πχ η ο Βόκολος που όπως λέγετε αυτός θα πάρει την θέση του και να ήταν αυτός υπεύθυνος για την μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού.

 

Τι πέτυχε με αυτή την κίνηση τώρα ο ΑΛΑΦΟΎΖΟΣ?

Ξέρει ότι ο Νταμπίζας δεν είχε και την καλύτερη σχέση με τον κόσμο λόγο του κόκκινου παρελθόντος του. Μήπως λοιπόν τον απέλυσαν και του χρέωσαν τις λανθασμένες επιλογές στις μεταγραφές, για να βγούν εκείνοι καθαροί? ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ….

 

 

ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΑ


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.