Ενότητα θα πρέπει να είναι το σύνθημα της Πάλης

Ενότητα  θα πρέπει να είναι το σύνθημα της  ΠάληςΔεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει λύση ,τα προβλήματα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Η πολιτική του αθλήματος πρέπει να εστιάζεται στο κάλεσμα της ενότητας .

Είναι κρίμα να δίνεται η εντύπωση ότι η μπάλα χάνεται μέρα με τη μέρα όλο και ποίο πολύ.

Φαντάσματα και δράκοι δεν έχουν θέση στο άθλημα των Ελλήνων Ολυμπιονικών.Τα όνειρά μας ,τις ελπίδες μας τα έχουμε εναποθέσει στη δημιουργία μίας νέα σελίδας για το άθλημα.

Τελευταία ,ο εκνευρισμός που κυριαρχεί στις ενέργειες των διοικούντων αποτελούν όχι καλό σύμβουλο.

Η οποία καλόπιστη κριτική εκνευρίζει σε σημείο να οδηγηθεί στο ακροατήριο της Ευελπίδων (μετά από μήνυση και κράτηση στο αυτόφωρο ),Εκπρόσωπος σωματείου που τόλμησε μεταξύ άλλων να υποβάλει και ερώτηση για το κατά πόσο είχαν δικαίωμα ψήφου 31 σωματεία από τα 63 που συμμετείχαν στην πρόσφατη Γ.Σ του αθλήματος΄.

Στην Ευελπίδων λοιπόν δύο ολόκληρες ώρες η δικαιοσύνη αφού άκουσε τα όσα συνέβησαν έκρινε, ότι οι ανησυχίες δεν αποτελούν συκοφάντηση και φυσικά ούτε δυσφήμηση.

Ήταν για το άθλημα μία θλιβερή ημέρα που πρέπει να σβήσει χωρίς επιστροφή,χωρίς επανάληψη.

Έχουμε συνηθίσει η πάλη να πρωταγωνιστεί στις παλαίστρες και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ας ελπίσουμε ότι στο εγγύς μέλλον θα υπάρχει η ανάλογη εμπειρία ,ώστε να ξεχαστούν οι τρόποι που συνήθως δρα η αντιπολίτευση ,και είναι τρόποι απαράδεκτοι για μία διοίκηση.

Η σημερινή διοίκηση έχει ήδη συμπληρώσει 3 και πλέον χρόνια πορείας για άλλους δημιουργική για άλλους με Λαμπιόνια Χριστουγεννιάτικα.

Οι διακρίσεις αποτελούν το κριτήριο,αυτές θα μιλήσουν για το κατά πόσο η διοίκηση ανταποκρίθηκε στο έργο της,

Ενότητα λοιπόν

Ποτέ δεν είναι αργά.

Μην πριονίζετε το κλαδί που κάθεστε.

Δεν περισσεύει κανείς…

έγραψε
ο Θεόδωρος Συνοδινός
π.πρόεδρος Ε.Ο.Φ.Π
http://efiva.blogspot.gr/KADRONI

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.