Παναθηναϊκός: Γράφουν ιστορία τα αδέρφια Λουκόπουλου στη σκοποβολή

Παναθηναϊκός: Γράφουν ιστορία τα αδέρφια Λουκόπουλου στη σκοποβολή | onsports.gr

Η αγωνιστική δράση για το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε αυτή την εβδομάδα με δύο αγώνες.

Την Δευτέρα 2 Μαρτίου διεξήχθη ο 6ος αγώνας που διοργανώνει ο Α.Σ.Σ.Ε. Ε.Α.Σ. στο σκοπευτήριο του στις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ. Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε επάξια από τον Δημήτρη Κρανά ο οποίος αν και μακριά από τα καλά του νούμερα κατέκτησε την 3η θέση με επίδοση 536/600.

Ιστορία όμως γράφτηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, στους αγώνες που διοργανώνει η Σκοπευτική Λέσχη Ζευς. Εκεί που ο Ηλίας Λουκόπουλος πέτυχε την απόλυτη και παγκόσμια επίδοση του 400/400 τον Δεκέμβριο, έμελλε 3 μήνες μετά να επαναλάβει την ίδια άριστη επίδοση και ο μεγάλος του αδελφός Κωνσταντίνος. Με συγκλονιστική εμφάνιση επιβεβαίωσε απόλυτα την πίστη που υπήρχε στο ταλέντο και την προσπάθεια του νεαρού αυτού αθλητή και πέτυχε και αυτός ένα ιστορικό νούμερο επισφραγίζοντας με τον πλέον πειστικό τρόπο τον χαρακτηρισμό του “φανταστικού διδύμου” στους αδελφούς Λουκόπουλους.

Στη δεύτερη θέση τον ακολούθησε ο αδελφός του Ηλίας με επίδοση 392/400. Να σημειωθεί ότι ο Ηλίας ταλαιπωρείται από κάποιες μικροενοχλήσεις στο μάτι οι οποίες τον εμποδίζουν από το να αποδώσει 100%, ενώ ο τρίτος της παρέας των φανταστικών “μικρών” της σκοποβολής, Κωνσταντίνος Λύτρας κατέλαβε την 6η θέση με επίδοση 351/400.

Η ομάδα των παίδων δείχνει σε απόλυτη ετοιμότητα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από ένα μήνα και γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας. Στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών ο Θοδωρής Λουκόπουλος με επίδοση 525/600 κατέλαβε την 8η θέση.

SKOPOBOLH LOYK


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.