Πρωταθλητής ο Π.Α.Ο στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη 2015

Πρωτάθλημα και πάλ(η) ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός για δεύτερη συνεχή χρονιά κρατά τα σκήπτρα στην πάλη αφού αναδείχτηκε Πρωταθλητής, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στη μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη ήταν αφιερωμένη η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών (ελευθέρα, ελληνορωμαϊκή) και γυναικών που θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σερρών Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων.

Ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την πρώτη θέση λόγω των περισσότερων χρυσών μεταλλίων που κατέκτησε αφού στη βαθμολογία ισοβάθμησε με τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο. Ο πρόεδρος του Ομίλου, Ηλίας Μιχαλαριάς παρακολούθησε τους αγώνες και συνεχάρη όλους τους αθλητές και το προπονητικό τιμ για την κατάκτηση του τίτλου!

Τα αποτελέσματα που έδωσαν την πρωτιά στο Τριφύλλι:

66 Ματίας Βλαδίμηρος   1ος
75 Πέντορετς Γευγένι  3ος
80 Τσορλιάνος Νίκος  2ος
80 Τζιώλας Γιώργος  7ος
85 Μουτουσίδης Ιωάννης  6ος
98 Κεσσίδης Λαοκράτης 1ος
98 Ποικιλίδης Αλέξανδρος  2ος
98 Πολιανίδης  Χρήστος  4ος
130 Λέων Νικόλαος  2ος
130 Μπόμπορας Κων. 3ος

Γενική Βαθμολογία

1ος Π.Α.Ο.  63 βαθμοί (περισσότερα χρυσά)

2ος Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος   63 βαθμοί

3ος Ευπιρίδαι Ανω Λιοσίων   45 βαθμοί 

Η προπονήτρια, Λία Νικολάου μιλώντας για τη μεγάλη επιτυχία και την κατάκτηση του τίτλου ανέφερε: «Ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα αφού δεν το χάσαμε τώρα με τόσες δυσκολίες και τον τραυματισμό της τελευταίας στιγμής στα 59κ του Θεοδωρίδη  και άρα ξεκινήσαμε με -10.

Και η διαιτησία ήταν ενάντια έπαιζε ο Παναθηναϊκός ενάντια σε όλη την Ελλάδα.

Τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτό ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές αντιξοότητες αλλά είπαμε χτες το βράδυ στο ξενοδοχείο όλοι μαζί με τους οργανωμένους που ήρθαν από τις Σέρρες ότι θα τα δώσουμε όλα και θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για το πρωτάθλημα αυτό!

PALH 2015Το αφιερώνουμε στη Θύρα 13 που μας στηρίζει και στο Δημήτρη Κοσσόβα που δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας αλλά και στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού που ήταν κοντά μας και νιώσαμε ότι ενδιαφέρεται για τους κόπους μας»


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.