Η ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

ΕΠΑΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος τιμήθηκε ενώ και το κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας  λαμβάνει  το όνομά του.

Ο γηραιός παράγων του Παναθηναϊκού, τον τελευταίο μισό αιώνα, προσφέρει ακούραστα, συνεχώς και ανοιχτόκαρδα τις υπηρεσίες του στον Ελληνικό Αθλητισμό, στον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα δε στο Μπάσκετ.


Η απόφαση να ονομασθεί το πρώτο ανεγερθέν κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στην Ελλάδα «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» δεν εξάρει μόνο την προσωπικότητα του ανδρός, αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του Ελληνικού Μπάσκετ, υπό την ηγεσία και την καθοδήγηση του.


Η Ένωση των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού, πιστεύει ότι η απόφαση της ονομασίας αποτελεί σωστό χειρισμό καθώς είναι υποχρέωση όλων μας να αναγνωρίζουμε τις προσφορές των ελαχίστων και αυτές να τις προωθούμε – με κάθε τρόπο – στους νέους για να γνωρίζουμε ποίοι είναι αυτοί που έθεσαν τις βάσεις της δημιουργίας του Ελληνικού Αθλητισμού και ποίοι μεθόδευσαν με θυσίες της διεθνείς διακρίσεις μας. Αυτές που μας κάνουν υπερήφανους.


Με την ευκαιρία η Ένωση μας θεωρεί απαραίτητο να τονίσει ότι η ακολουθία της ονοματολογίας των αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων στέλνει ένα μήνυμα με την εφαρμογή της, έναντι του συνήθους επιλεγομένου «στη Λεωφόρο» ή «στο κλειστό του Παναθηναϊκού». Δεν αποτελεί επιβράβευση, αποτελεί υποχρέωση μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

SHMA PALAIMAXON TRIFYLI

 

 


 


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.