ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΟ

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ
ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΟ

      

Στην οδό Κόνιαρη

 

Το ΔΣ της Ένωσης των Παλαιμάχων Πρωταθλητών όλων των Αθλημάτων του Παναθηναϊκού,  στην τελευταία συνεδρίαση του αποφάσισε για τα εγκαίνια των Γραφείων.

Θα γίνουν την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 18.30

Τα Γραφεία των Παλαιμάχων βρίσκονται στην κάθετο οδό Κόνιαρη (αριθμ. 68) επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πολύ κοντά στο γήπεδο ‘’Απόστολος Νικολαίδης’’.

Τα Γραφεία των Παλαιμάχων δεν είναι μεγάλα και εντυπωσιακά, είναι σεμνά, αλλά σοβαρά και λειτουργικά. Αποκτήθηκαν πριν από 3-4 μήνες, όμως έπρεπε προηγουμένως να ετοιμασθούν, ν’ αποκτήσουν την αναγκαία επίπλωση  όπως και  αναμνηστικές φωτογραφίες Αθλημάτων και Ομάδων που δόξασαν τον Σύλλογο. Φωτογραφίες, πραγματικούς ιστορικούς πινάκες που προσδίδουν την αναγκαία αγωνιστική αισθητική.

Πράγματι η ανάρτηση των  φωτογραφιών δημιούργησε ένα μοναδικό πάνθεο Αθλημάτων, Πρωταθλητών και Τροπαιούχων που προσδιοριστικά αντιπροσωπεύει την Ιστορία του Παναθηναϊκού.

Η εκδήλωση των εγκαινίων θα είναι ανοικτή για όλους : Αθλητές, Παράγοντες, Φίλους που είναι προσκεκλημένοι σε  ανοικτή παρουσία για όλους.

Με την ευκαιρία να τονισθεί ότι αποτελεί υποχρέωση των Παλαιμάχων Πρωταθλητών να υπάρχει ένα γενναιόδωρο άνοιγμα, με καθαρές Παναθηναϊκές αντιλήψεις και έναν ευρύτερα φίλαθλο ορίζοντα, χωρίς φραγμούς, εμπόδια και προσωπικές αντεγκλήσεις ώστε να δημιουργηθούν ευνοϊκές προϋποθέσεις αναδιοργάνωσης.

ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ                                       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.