Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΜΠΟΞ

 

Σχολιασμός του Γιώργου Λιβέρη


Φάρος ελπίδας η επικράτηση του Παναθηναϊκού στους Πανελλήνιους Πυγμαχίας.

Οι αγώνες που διεξήχθησαν στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο έφεραν την επικράτηση των Πυγμάχων του Γιάννη Αϊδινιώτη με 37 β. έναντι της Πυγμής Ηρακλειδών Πατρών που ήταν δεύτερη ομάδα (από τις 27) με 25 β. Αυτό ήταν το 31ο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στην Ιστορία του Συλλόγου.

Δικαίωση αποτελεί η επιτυχία αυτή και για τον Σύλλογο Παλαιμάχων Πρωταθλητών που πρόσφατα τίμησε τον προπονητή Αϊδινιώτη και επικρίθηκε για τούτο από κάποιους.

Οι παλαιοί γνωρίζουν να οδηγούν τους νέους στην επιτυχία ακόμη και μέσα από τις δυσκολότερες συνθήκες. Και ο σκληροτράχηλος και χαλκέντερος Αϊδινιώτης με την βοήθεια της συντρόφου του και στα αθλητικά δρώμενα και Αρχηγού του Τμήματος Μαρίας Καϊάφα, πατρόναρε τέλεια την προετοιμασία της νέας φουρνιάς των Πυγμάχων του Παναθηναϊκού. Το «πατρονάρισμα» έχει την καλύτερη έννοια καθώς καλύπτει κάθε παράμετρο βοήθειας προς τους νεαρούς μποξέρ, από τους οποίους 5 έφεραν Μετάλλια στις 7 μόνο κατηγορίες βάρους.

Αυτοί είναι οι εξής:

Χρυσό στα 64 κιλά από τον Ειρηναίο Τσινάκη

Χρυσό στα 69 κιλά από τον Θοδωρή Ριζάκη

Αργυρό στα 56 κιλά από τον Διονύση Περδικάρη

Χάλκινο στα 81 κιλά από τον Γιάννη Παπανικολάου

Χάλκινο στα +91 κιλά από τον Διονύση Χελιώτη

GIAN GIAN GIAN

Η αφοσίωση των ανθρώπων που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και οι θυσίες εκείνων που πραγματικά αγαπούν τον Αθλητισμό φέρνουν αποτελέσματα. Έτσι για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η ρήση:

«Οι άνθρωποι αναδεικνύουν τις θέσεις και όχι οι θέσεις τους ανθρώπους».


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.