ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

Θα επιμείνω σε κάτι που το  θεωρώ αδιαπραγμάτευτο και  αφορά την σημερινή μας ομάδα Μπάσκετ,ότι είναι μία ομάδα με αστείρευτο ταλέντο και τεράστιες δυνατότητες και το λέω αυτό όχι συναισθηματικά η οπαδικά αλλά ρεαλιστικά ! 

8888888

 

 

 

γράφει ο Απόστολος Κόντος

Τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με Ερυθρό Αστέρα(εντός ) και Κουμπάν(εκτός ) σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας απογοητεύσουν , αλλά αντίθετα επιβάλλεται  πρωτίστως να μας προβληματίσουν, να μας χαλυβδώσουν και να μας πεισμώσουν.

Πολύ δύσκολα κάνω τεχνικές αναλύσεις  ,αλλά τώρα καλοπροαίρετα θα επισημάνω μερικά σημεία ,που πιστεύω ότι χρειάζονται βελτίωση  και είναι τα παρακάτω.                                                                              Δεν έχουμε εκείνη την πολύ πιεστική περιφερειακή άμυνα, που μας χαρακτήριζε όλα αυτά τα χρόνια ,με αποτέλεσμα να δεχόμαστε φτηνά καλάθια και να μην φτάνουμε εύκολα στο αντίπαλο καλάθι .

Στην σημερινή ομάδα μας επιθετικά κυριαρχεί το σουτ των 3ποντων ,θα πρέπει να πούμε  ότι Παναθηναϊκός διαθέτει –εκτός από περιφερικούς – εξαιρετικούς παίκτες και μέσα στο καλάθι που μπορούν να κάνουν σπουδαία δουλειά ,δηλαδή να φθείρουν τον αντίπαλο, να σκοράρουν και να δώσουν ένα πλουραλισμό στον επιθετικό τομέα,πρέπει να αξιοποιηθούν και να είναι ποιο ενεργεί στον αγώνα.

Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι τα πολλά λάθη, πρέπει και μπορούμε να τα τα περιορίσουμε

Αυτή η ομάδα είναι πολύ μεγάλη και μπορεί με αξιώσεις να διεκδικήσει και να κατακτήσει και το 7ο χρυσό Κύπελλο Ευρώπης αρκεί βέβαια  να το πιστέψουν όλοι .

Ο Παναθηναϊκός μας  έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές, μας έχει κάνει υπερήφανους και ….απαιτητικούς ,με βασικό άξονα, οδηγό και όπλο ότι όλοι ήταν και θα είναι  μία  γροθιά .

Η Διοίκηση έχει απλόχερα προσφέρει τα πάντα ,το τεχνικό επιτελείο αποτελείτε από  μεγάλες προσωπικότητες, ,οι παίκτες είναι  ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το Ευρωπαϊκό και όχι μόνο Μπάσκετ  ,και οι φίλοι μας δείχνουν  πάντα την αγάπη τους και την πίστη τους με το βροντερό παρών τους και είναι σε κάθε αγώνα ο έκτος παίκτης!

Όλοι μαζί ως μία γροθιά  , να πορευτούν  στην νέα μεγάλη πρόκληση της ιστορίας μας .

Πρέπει να προχωρήσουμε και να το πιστέψουμε ότι  μπορούμε να τα καταφέρουμε!

PROXORAME

 


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.