ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ, Η ΠΙΤΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ, Η ΠΙΤΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Έλαμψαν τα Αστέρια όλων των Αθλημάτων του Παναθηναϊκού στην εκδήλωση της Πίτας των Παλαιμάχων που έγινε στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus χθες 3 Φεβρουαρίου, επίσημη ημερομηνία ίδρυσης του Παναθηναϊκού το 1908.

Στην εορτή τιμήθηκαν:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΤΣΙΑΔΑΚΗΣ: Πρωταθλητής Ξιφασκίας, Γεν. Γραμματέας ΕΟΕ.

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Ιατρός, πρόεδρος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών.

ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΝΑΚΟΣ: Γεν. Γραμματέας Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών.

ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: Μέλος της Χρυσής Ομάδας Μπάσκετ του ΠΑΟ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΥΝΟΣ: Βαλκανιονίκης της Πάλης.

ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ: Γενν. στην Αργεντινή, όμως αγάπησε την Ελλάδα μέσα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Κόντος, ο πρώτος Αντιπρόεδρος Θεόδωρος Συνοδινός και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Λιβέρης, όπως επίσης και τα υπόλοιπα μέλη δούλεψαν μεθοδικά και κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν πολλούς πρωταθλητές, παράγοντες και φίλους του «τριφυλλιού», που έχουν προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στον Παναθηναϊκό και έχουν διακριθεί στο παρελθόν στον ελληνικό αθλητισμό.

Ακόμη το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου κινήθηκε δραστήρια και ετοίμασε μια γιορτή περισσότερο επιτυχημένη από κάθε άλλη χρονιά, διανθίζοντας το πρόγραμμα με ένα πολιτιστικό περιεχόμενο, που ετοίμασε με μεράκι ο παλιός πρωταθλητής της σκοποβολής, Αλέξης Λιβέρης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ψυχή της εκδήλωσης ήταν ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχήθηκε όλοι οι Παναθηναϊκοί να ενωθούν σαν μία γροθιά για να μπορέσει πάλι ο Παναθηναϊκός να γνωρίσει τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος, όπως είναι το «Γουέμπλεϊ» και άλλες διακρίσεις που έχουν δώσει μεγάλη αίγλη στο «τριφύλλι».

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις του Κωστή Μακρόπουλου (γιου του Αχιλλέα), παλιού Βαλκανιονίκη και Πρωταθλητή του Παναθηναϊκού, που συμπαρίσταται ενεργά στα θέματα των παλαιμάχων Πρωταθλητών του συλλόγου.

Να αναφέρουμε μεταξύ άλλων ότι οι παλαίμαχοι αθλητές του Παναθηναϊκού που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση ήταν οι: Λεωνίδας Σαμπάνης (δύο φορές Ολυμπιονίκης), Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Λώρης Θεοφάνης, Τάκης Οικονομόπουλος, Παναγιώτης Γιαννάκης, Ντέιβιντ Στεργάκος, Χρήστος Κέφαλος, Τάκης Κορωναίος,Ανδρέας Παπαντωνίου, Μιχάλης Κυρίτσης, Κώστας Πολίτης, Ανδρέας Χαϊκάλης, Άρης Κουζούπης, Μιχάλης Γεωργαντής, Ρούλης Αγραπιδάκης, οι δημοσιογράφοι Γιώργος Δόγας, Τάκης Ευσταθίου κι άλλοι αθλητές και παράγοντες του συλλόγου, που έχουν προσφέρει τα μέγιστα για την ανάπτυξη και διάδοση των διαφόρων τμημάτων του συλλόγου.

Επίσης στην εκδήλωση παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους επίλεκτα στελέχη του ελληνικού αθλητισμού, που είχαν προσκληθεί. Όπως ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Πάλης Στέλιος Μηγιάκης, οι διατελέσαντες Γενικοί Γραμματείς αθλητισμού, Κυριάκος Βιρβιδάκης και Γιάννης Σγουρός, ο νέος πρόεδρος της ΕΟ Άρσης Βαρών Δημήτρης Βαλασιάδης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΟ Πυγμαχίας Γιάννης Οικονόμου, ο αντιπρόεδρος της ΕΟ Πυγμαχίας Χαράλαμπος Σβινέλης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟ Πυγμαχίας Περικλής Τρικαλιώτης και άλλοι παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι εκπρόσωποι Παλαιμάχων της ΑΕΚ Χρήστος Αρδίζογλου και ο καλαθοσφαιριστής Νίκος Παμπανικολός και του Απόλλωνα, Βασίλης Μαστρακούλης και Πέτρος Μπότζος.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι το φλουρί της πίτας… έπεσε στον επίτιμο πρόεδρο του Παναθηναϊκού Αχιλλέα Μακρόπουλο.

Από το Γραφείο Τύπου του Συλλόγου

Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού  

Ετικέτες: Βίντεο.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.