* ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ –ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ!

 Ο Απόστολος Κόντος αναλύει τα καλά και κακά της μπασκετικής χρονιάς που τελείωσε με συγκινήσεις και δίνει το στίγμα του για την επόμενη μέρα.

 


* ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ –ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ!

 

 

* ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ
Πράγματι η αγωνιστική χρόνια 2015-2016 για την ομάδας μας στο Μπάσκετ Ανδρών ήταν πολύ δύσκολη, γεμάτη συγκινήσεις ,με ανάμικτα συναισθήματα .
Ας γίνω ποιο αναλυτικός για την αγαπημένη μας –πολύ μεγάλη ομάδα -σε όλους τους τομείς της που τα συμπεράσματα είναι πλέον ώριμα, μέσα από μία πορεία σε Κύπελλο ,Πρωτάθλημα ,Ευρώπη !
Προσωπικά δια μία ακόμη φορά ένοιωσα υπερηφάνεια για την ομάδα μας ανεξάρτητα ότι κατακτήσαμε μόνο τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος (μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού στο Ειρήνης και Φιλίας)
Στο πρωτάθλημα παρουσιάσαμε μία ομάδα με πολύ πλούσια προσόντα, με σπουδαίους παίκτες ,αλλά η απόδοση της στους αγώνες να μην είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα . Στην τελική σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό στο δεύτερο και καθοριστικό παιχνίδι που έκρινε πολλά ,αναμφισβήτητα στην καθοριστική φάση αδικηθήκαμε κατάφωρα ( βήματα Σπανούλη )όπου το 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού έγινε 1-1! Γενικά η εικόνα της ομάδας στην τελική φάση με τον Ολυμπιακό ήταν πάρα πολύ καλή με αποτέλεσμα ο τίτλος τελικά να κριθεί στις λεπτομέρειες των τελευταίων δευτερολέπτων και στα τέσσερα παιχνίδια!
Στη Ευρωπαϊκή Λίγκα είχαμε σκαμπανεβάσματα, κάναμε μεγάλους και πολύ μεγάλους αγώνες αλλά και αρκετούς μέτριους . Η φαινομενικά αρχικά ευνοϊκή αναμέτρηση -για την είσοδο στο φαιναλ φόρ του Βερολίνου- με την Ισπανική Λαμποραλ Κούτσα δυστυχώς για όλους μας έληξε με το ποιο απαισιόδοξο και αναπάντεχο αποτέλεσμα 3-0 υπέρ της Λαμποράλ !
Για την προσφορά και την δουλειά που παρουσίασαν οι κόουτς της ομάδας αναμφισβήτητα ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε πολύ καλή δουλειά .Αναλαμβάνοντας την ομάδα με την << καυτή πατάτα >> ανά χείρας έδειξε τόλμη , ενέργεια και προσωπικότητα, έδωσε τα πάντα και προσπάθησε παρά πολύ . Θα ήθελα επίσης να του πιστώσω ότι έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη και στους μεγάλους αγώνες ,στους Παππά ( ταλαντούχος σκόρερ ) Παπαγιάννη (το
μελλοντικό σέντερ της Εθνικής μας ομάδας ) και στον Χαραλαμπόπουλο ( παίχτης πολύ υψηλών προδιαγραφών )
Για τον προκάτοχο του Αλεξάντερ Τζώρτζεβιτς –απλώς μόνο προσπάθησε -τίποτα περισσότερο η λιγότερο -τον κρίνω με πολύ μεγάλη επιείκεια λόγω της τεραστίας προσωπικότητας του και προσφοράς στο χώρο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ
Η διοίκηση έδωσε τα ΠΑΝΤΑ έλυσε όλα τα αγωνιστικά κενά της ομάδας, δεν άφησε κανένα πρόβλημα άλυτο και ήτανε κοντά στην ομάδα και τους παίκτες και στις καλές και τις δύσκολες στιγμές
Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού χρωστά πολλά στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και στον σημερινό της ηγέτη Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού συγκινητικός , έδωσε και την ψυχή του για τον Παναθηναϊκό , ήταν ο 6ος παίκτης της ομάδας ,έχει μάθει να μη ξεχνά και το παρατεταμένο χειροκρότημα του μετά από ανεπιτυχές αποτέλεσμα είναι η επιβράβευση και το ευχαριστώ στην πολύ μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού με την ….προίκα των 6 Ευρωπαϊκών τίτλων!
Άφησα τελευταίο τον τεράστιο αθλητή μας Δημήτρη Διαμαντιδη για την ανεπανάληπτη προσφορά του ,το ήθος του και το πάθος του.
Το μόνο που μπορώ να πω αυτή την χρονική στιγμή –και το εκφράζω με μεγάλη συγκίνηση -είναι
<<ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ,ΚΑΝΕΙΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!!>>
Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά για νέες επιτυχίες την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 ,να σεινιδειτοποιήσουμε όλοι ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και να
 ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!
Ο  Διαμαντίδης σηκώνει το τελευταίο του Kύπελλο Ελλάδας.
Μεγάλη στιγμή για τον αρχηγό του ΠΑΟης σηκώνει το τελευταίο του Kύπελλο Ελλάδας.

Μεγάλη στιγμή για τον αρχηγό του ΠΑΟ
Απόστολος Κόντος
Πρόεδρος των Παλαιμάχων Αθλητών –Πρωταθλητών του
Παναθηναϊκού Α.Ο όλων των Αθλημάτων
Απόστολος Κόντος
Έγραψε και επιμελήθηκε ο Απόστολος Κόντος

 


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.