ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

6 Οκτωβρίου 2018 - Χωρίς κατηγορία

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Παναθηναϊκή βραδιά όλων των μεγάλων άσσων και πρωταθλητών όλων των αθλημάτων του Π.Α.Ο στο κέντρο »ΠΕΡΙΞ».

Ο πρόεδρος κος Απόστολος Κόντος αφού ευχαρίστησε για την παρουσία αλλά την συμπαράσταση τους παρόντες ,αναφέρθηκε , στη προσπάθεια του συλλόγου να διατήρηση ζωντανή την ιστορία του Π.Α.Ο

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Π.Α.Ο αλλά και των  Πρωταθλητών ,κος Αχιλλέας Μακρόπουλος για μία ακόμη φορά συγκίνησε με τα λόγια καρδιάς   και την προτροπή του για ενότητα,αγάπη για ένα Παναθηναϊκό Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ.

Ακολούθησε η βράβευση της ομάδος Παλαιμάχων Μπάσκετ που πρόσφατα κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πρωτάθλημα της ΣΠΑΚΕ.
Προπονητές ,ο Ανδρέας Χαϊκαλης και ο Μανώλης Λεκάκης.Τη νίκη τους την αφιέρωσαν, στον Πρόεδρο κο Αχιλλέα Μακρόπουλο ευχαριστώντας τον για την ουσιαστική προσφορά μίας ολόκληρης ζωής στον Π.Α.Ο.
Παρέστησαν μεταξύ άλλων.

Οι Ολυμπιονίκες Βαλέριος  Λεωνίδης ,Λεωνίδας Σαμπάνης,

Η όμαδα του Γουέμπλεϋ με επικεφαλής τους Μίμη Δομάζο-Αντώνη Αντωνιάδη-Τάκη Οικονομόπουλο.

Ο π.Υπουργός και Γεν.γραμματέας Αθλητισμού κος Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Ο μουσικός κ σύνθετης Γιώργος Κατσαρός

Ο προπονητής μπάσκετ Μιχάλης Κυρίτσης,

Ο προπονητής Πυγμαχίας Γιάννη Αϊδινιώτης με την έφορο Μαρία Καϊφα μαζί με τον Αρχίατρο της ΑΙΒΑ κο Ιωάννη Φιλιπάτο και την κα Cammela  ignozza, ιατρό της Ιταλικής ολυμπιακής ομάδος πυγμαχίας (είχε έρθει στη χώρα μας για ιατρική εκπαίδευση από τον αρχίατρο μας)

 
Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές μας
Θοδωρής Ιακωβίδης,
  Δημήτρης Κοσσόβας -Κώστας Νικηφόρος,
Οι π.πρωταθλητές :

Χάραλάμπος Σβυνέλης,Βαγγέλης Οικονομάκος,Γιώργος Ψαρόπουλος,Σπύρος Θεοδωράκος,Παναγιώτης Γεωργακόπουλος,Νίκος Ράπτης,Μιχάλης Χάλαρης ,Κώστας Καμπρης,Βασίλης Γιώτης.

Τα αθλητικά στελέχη του Π.Α.Ο

Κωστής Μακρόπουλος,Διονύσης Λιβέρης,Γιώργος Ψαρόπουλος,
Λεωνίδας κ Παναγιώτης Μαλακατές,
Νίκος Τσίλης, Μπάμπης Παπαπασχάλης,

Χαράλαμπος Σβυνέλης,Σπύρος Θεοδωρακος.Νίκος Πλυτάς.  Κυριακή Γαλάνη .

 
Οι παλαίμαχοι αθλητές του Μπάσκετ
Χρήστος Κέφαλος ,Ανδρέας Χαϊκάλης,Μανώλης Λεκάκης, Γιάννης Γεωργικόπουλος,Μανώλης Καλογερόπουλος,Γιώργος Δραζίνος,Δημήτης Σωτηρίου,Αλέξης Τσαντίληςς,Αλέκος Μπουρμούλης,Δημήτρης Ρολόγης, Γιώργος Κατσίνης .

Ο Γιώργος Κατσίνης τραγούδησε  ευγενώς προσφερθείς  κ επιμελήθηκε το μουσικό πρόγραμμα που  διασκέδασε του παρόντες μέχρι τις πρωϊνές  ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κυρίαρχη συζήτηση σε όλη την Παναθηναϊκή βραδιά ήταν το έργο και το όραμα του αείμνηστου,μεγάλου παράγοντα ευεργέτη Παύλου Γιαννακόπουλου

 

Ετικέτες: Γενικές ανακοινώσεις. Εκδηλώσεις.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.