Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Πρωταθλητών όλων των αθλημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο, όπως κάθε χρόνο έδωσε μία μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά της »Κιβωτού του Κόσμου»

5 Ιανουαρίου 2019 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Πρωταθλητών όλων των αθλημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο, όπως κάθε χρόνο έδωσε μία μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά της »Κιβωτού του Κόσμου»
Ο Πρόεδρος Απόστολος Κόντος με τους Αντιπροέδρους Μίμη Δομάζο,
Τάκη Οικονομόπουλο και Θεόδωρο Συνοδινό,τον κανονιέρη Αντώνη Αντωνιάδη  καθώς και  τα μέλη:Νίκος Πλυτάς, Γιώργος Ψαρόπουλος και Νίκος Ράπτης
και η Δημοσιογράφος  Πόπη Δομάζου.
Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Πρωταθλητών Παναθηναϊκού Α.Ο όλων των αθλημάτων μαζί με αντιπροσωπεία των παικτών της ομάδος του Γουέμπλεϋ του Παναθηναϊκού Α.Ο σε μία συγκινητική  συνάντηση στη ”Κιβωτό του Κόσμου”
Δήλωσαν τη συμπαράσταση τους στο πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου , τους συνεργάτες αλλά και εθελοντές, τους ευχαρίστησαν για το τεράστιο κοινωνικό έργο που συντελούν απρόσκοπα στη ”Κιβωτό του Κόσμου.

Παρόντες στη συγκινητική αυτή συνάντηση: ο Πρόεδρος Απόστολος Κόντος με τους Αντιπροέδρους Μίμη Δομάζο,Τάκη Οικονομόπουλο και Θεόδωρο Συνοδινό,ο κανονιέρης Αντώνης Αντωνιάδης  καθώς και  τα μέλη:Νίκος Πλυτάς, Γιώργος Ψαρόπουλος και Νίκος Ράπτης και η Δημοσιογράφος  Πόπη Δομάζου ,μετέφεραν στη σύντομη ομιλία τους, τους Χαιρετισμούς και τις Ευχές στα παιδιά της ”Κιβωτού”.

Ως γνωστό στην”Κιβωτό του Κόσμου”(Εθελοντικό μη κερδοσκοπικό Οργανισμό ειδικής μέριμνας κ προστασίας Μητέρας κ Παιδιού)στην Λένορμαν, συντελείται ένα μεγάλο Κοινωνικό κ Φιλανθρωπικό έργο.
Προσέφεραν δώρα χορηγίας του  Συλλόγου μας, τα οποία αφορούσαν κυρίως είδη ένδυσης κ υπόδησης .
   Θερμή η υποδοχή από όλα τα παιδιά,  ως καλωσόρισμα είπαν με χαμόγελο τα  ΄Κάλαντα του νέου χρόνου,σε μια πραγματικά άκρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα.

https://www.facebook.com/poppy.domazou.3/videos/2247600722121104

/UzpfSTEwMDAwMDYwNjM4NDE2ODoyNDgwMzU5MDI4NjYwOTUy/

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος κος Απόστολος Μακρής  μας ξενάγησε, στις αίθουσες διδασκαλίας, στο γυμναστήριο που ομολογουμένως είναι αξιόλογο προδιαγραφών, στο οδοντιατρείο,στην αίθουσα με τα κομπιούτερ και τέλος στην αίθουσα ψυχαγωγίας.
  Το χαμόγελο και η ευγένεια όλων …ήταν πραγματικά αφοπλιστική!
   Οι ευχαριστίες τους και οι ευχές όλων, μας συνοδεύουν ,ενώ δώσαμε την υπόσχεση στον εαυτό μας να επανέλθουμε πολύ σύντομα…
 

Ετικέτες: Αθλητές μπάσκετ. Αθλητές ποδοσφαίρου.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.