ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019

 ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ 
ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο


Σε ένα κατάμεστο  κέντρο, »Αρχοντικό του Σαράντη» από παλαίμαχους πρωταθλητές  όλων των αθλημάτων αλλα και φίλους,έγινε με πλήρη επιτυχία η εκδήλωση των Παλαιμάχων Πρωταθλητών του Π. Α. Ο ,με την παρουσία  του Αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού κου Στέφανου Αυγουλέα ,του π.υπουργού  Υγείας κου Θανάση Γιαννόπουλου ,του π.Υπουργού και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κου Κυριάκου Βιρβιδάκη,της νέας δημοτικής συμβούλου του δήμου Αθηναίων Πόπης Δομάζου.


Ο Απόστολος Κόντος Πρόεδρος των Παλαιμάχων Πρωταθλητών όλων των αθλημάτων αφού ευχαρίστησε για την εντυπωσιακή παρουσία όλους τους παρευρισκομένους ,ενημέρωσε με εμφανή χαρά για την πρόσφατη επιτυχία στις δημοτικές εκλογές των μελών μας,στο Δήμο της Αθήνας  Πόπης Δομάζου  

 
και Νίκου Μακρόπουλου, στην πρώτη ανατέθηκε η ανάπλαση για το γήπεδο και στον δεύτερο η αντιδημαρχία κοινοτικών πόρων καθώς και του Τότη Φυλακούρη στο δήμο της Γλυφάδας.


Μεταξύ άλλων διακρίναμε :
τον Στρατηγό του ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο,το »Πουλί» Τάκη Οικονομόπουλο,τον Νίκο Τσίλη ,τους Πρωταθλητές του Μπάσκετ,τον Τάκη Κορωναίο, τον Ανδρέα Χαίκαλη,τον Χάρη  Παπάζογλου,τον Γιάννη Γεωργικόπουλο,τον Μανώλη Λεκάκη,τον Νίκο Πλυτά,τον Βαγγέλη Βουρτζούμη,τον Γιώργο Δραζίνο,τον Πέτρο Πουλίδη,τον Νίκο Δρακόπουλο ,τον Μπάμπη Παπαπασχάλη.


Τον Ολυμπιονίκη της Αρσης Βαρών Λεωνίδα Σαμπάνη


τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Πάλης Δημήτρη Κοσσόβα
τον Πρωταθλητή πάλης ΣΙΣΜ Κώστα Νικηφόρο
τους Πρωταθλητές πάλης 
Μιχάλη Χάλαρη και Θόδωρο Συνοδινό


Τον Πρωταθλητή της Σκοποβολής Διονύση Λιβέρη  
κ τον Ιατρό κ Πρωταθλητή της Σκοποβολής
Θεόδωρο Λουκόπουλο.

Τον Πρόεδρο της ΠΕΦΑ Λεωνίδα Μαλακατέ μαζί με τους συνεργάτες του.

Τον Κώστα Τουρναβίτη π.Πρωταθλητή Μοντέρνου πεντάθλου.

To αθλητικό στέλεχος του Π.Α.Ο Γιάννη Αντωνιάδη 

Τοις Δημοσιογράφους:
 Γιώργο Λιβέρη και Γιώργο Δόγα.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.