ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο

 

\

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων όλων των Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο πιστός στην παράδοση ,  τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας , επισκέφτηκε και φέτος τις Εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» και πρόσφερε Δώρα , Παιχνίδια και Βιβλία για τα παιδιά που φιλοξενούνται .

Η ολιγομελής αντιπροσωπεία του Δ.Σ αποτελούμενη από του Απόστολο Κόντο Πρόεδρο,τον Θεόδωρο Συνοδινό Αντιπρόεδρο, τον Μανώλη Λεκάκη Ταμία και το μέλος Νικόλαο Πλυτά έγινε δεκτή από εκπρόσωπο της Κιβωτού στον οποίο παρέδωσε τα δώρα ενώ συνομίλησε με τη βοήθεια της τεχνολογίας μέσω Skype και με τον Πατέρα Αντώνιο την ψυχή της Κιβωτού, ο οποίος μας ευχαρίστησε γιατί δεν τους ξεχνάμε , όπως τόνισε, και μας ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα και τον Καινούργιο Χρόνο.
 


Ετικέτες: Γενικές ανακοινώσεις.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home5/topwebuc/extradoms/palaimaxoipao/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399