ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ »ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΝΤΟ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ,Ν.ΧΑΛΚΙΔΟΝΑΣ  

ΘΕΡΜΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων  Αθλητών κ Πρωταθλητών όλων των αθλημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο με επιστολή  εκφράζει τις ευχαριστίες του ,εκφράζοντας την καθολική θέση της Παναθηναϊκής Οικογένειας στον Δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκιδόνας κο Γιάννη Βούρο για την μέγιστη ικανοποίηση της για την ονοματοδοσία του Γυμναστηρίου της πόλης σε «Απόστολος Κόντος».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ  κ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο

 ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Προς 

τον κο Γιάννη Βούρο

 Δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκιδόνας

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων  Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού όλων των Αθλημάτων, εκφράζοντας την καθολική θέση της Παναθηναϊκής Οικογένειας επιθυμεί να σας διαβιβάσει την μέγιστη ικανοποίηση της για την ονοματοδοσία του Γυμναστηρίου της πόλης σας «Απόστολος Κόντος».

Η παραπάνω ενέργεια σας δεν είναι ένας απλός φίλαθλος συμβολισμός αλλά μία κίνηση που επικυρώνει ευρύτερα τα ενδιαφέροντα σας για τους νέους του μεγάλου Δήμου σας και την προώθηση τους σε υγιείς ενασχολήσεις.

Ταυτόχρονα δε τιμά ένα γνήσιο τέκνο της πόλης σας που αφιέρωσε τη ζωή του στο Μπάσκετ και στην Εθνική μας ομάδα με τόσες διακρίσεις στο διεθνή χώρο.

Επιπρόσθετα των ανωτέρω ο Παναθηναϊκός Κόσμος εκτιμά την πράξη σας καθώς υπάρχει από σας και η ουσιαστική αναγνώριση του Προέδρου της Ένωσης μας και για την σημερινή διοικητική προσφορά του με σταθερό σκοπό την ανάπτυξη του Αθλητισμού πλατύτερα.

Για το

Δ.Σ

Ο Αντιπρόεδρος                                                             Ο Γεν.Γραμματέας

Θεόδωρος Συνοδινός                                                       Γεώργιος Λιβέρης

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ (1)

Ετικέτες: Γενικές ανακοινώσεις.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home5/topwebuc/extradoms/palaimaxoipao/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399