ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ .

21 Νοεμβρίου 2020 - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΓΗΠΕΔΟ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ .

Στο ΔΣ του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Α.Ο και στον Πρόεδρο του κο.  Παναγιώτη Μαλακατέ για την εξασφάλιση της αποκλειστικής και υποχρεωτικής χρήσεως των εγκαταστάσεων που θα κατασκευαστούν από όλες τις ομάδες και όλους τους αθλητές του Παναθηναϊκού, για τουλάχιστον 99 χρόνια όπως αναφέρει η υπογραφείσα σύμβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο χαιρετίζει την την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας ανάμεσα στην Ελληνική Κυβέρνηση, τον Δήμο Αθηναίων, τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στο Βοτανικό!

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας προς το ΔΣ του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Α.Ο και τον Πρόεδρο του κο.  Παναγιώτη Μαλακατέ για την εξασφάλιση της αποκλειστικής και υποχρεωτικής χρήσεως των εγκαταστάσεων που θα κατασκευαστούν από όλες τις ομάδες και όλους τους αθλητές του Παναθηναϊκού, για τουλάχιστον 99 χρόνια όπως αναφέρει η υπογραφείσα σύμβαση, για αυτή την εξέλιξη, αλλά και για την αρμονική συνεργασία που φαίνεται ότι υπάρχει, αφού αποτελεί κοινή παραδοχή όσων πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό του ελληνικού αθλητισμού  και του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι η βελτίωση των υποδομών και η δημιουργία νέων γηπεδικών εγκαταστάσεων αποτελεί τη βασική προϋπόθεση προς αυτή την κατεύθυνση.

Διά 

το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. γραμματέας

Απόστολος Κόντος                                                              Γεώργιος Λιβέρης

Ετικέτες: Γενικές ανακοινώσεις. Γήπεδο.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home5/topwebuc/extradoms/palaimaxoipao/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399