ΑΦΙΕΡΩΜΑ : 2021 ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

11 Ιουνίου 2021 - Χωρίς κατηγορία
 

Ο Απόστολος Νικολαΐδης, δημιουργός του Μπάσκετ στην Ελλάδα και πρώτος παίκτης του Π.Α.Ο από το 1924,ακολούθησαν :Θανάσης Αραβοσιτάς,Γιάννης Λάμπρου,Μίσας Πανταζόπουλος,Αλέκος Κάραλης,Νίκος Μήλας,Στέλιος Αρβανίτης ,Γιώργος Βασιλακόπουλος και άλλοι στην Ιστορία του Παναθηναϊκού μας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΡΟΥΖΗ
 
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ -ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ- ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
ΠΑΟ 1982
Προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ο Κώστας Πολίτης και στην ομάδα αγωνίζονταν οι Κόντος, Στεργάκος, Κοκολάκης, Βίδας, Κορωναίος, Ιωάννου, Κατσίνης, Παπαντωνίου, Μπατής, Γεωργαντάς, Βενιέρης, Καλογερόπουλος, Γκάρος, Καρανάσος, Γούλφοκ, Τόμπσον.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΠΙ 13 ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
 

Όταν ο Παύλος τίναξε την μπάνκα για τον Νίκο Γκάλη!

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ-ΓΚΑΛΗΣ-ΘΑΝΑΣΗΣ-ΠΑΥΛΟΣ

 
Παναθηναϊκός 1994
Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Ζάρκο Πάσπαλι, σε ένα από τα πληρέστερα ρόστερ που έχει εμφανιστεί ποτέ σε ελληνικό γήπεδο.
 

Η αρχή της αυτοκρατορίας: Όταν ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Ζοτς:

Ζέλικο Ομπραντόβιτς.Τα νούμερα δεν λένε ποτέ ψέματα: 23 τρόπαια κατέκτησε ο Ομπράντοβιτς ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Τα πέντε ήρθαν στην Euroleague, τα 11 στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα 7 στο Κύπελλο. Το κυριότερο όμως ήταν ότι ο Παναθηναϊκός έφτασε στην καταξίωση και στη κορυφή χωρίς καμία αμφισβήτηση για την εικόνα στο παρκέ, το ταλέντο, την δουλειά πίσω από τα λαμπερά φώτα. 

Η Βράβευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς .Η 20η Μαρτίου ήταν μία από τις πιο σημαντικές ημέρες για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης. Η επιστροφή του δικού μας Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο σπίτι του ήταν το γεγονός που σήμανε συναγερμό στην καρδιά και τη ψυχή μας. Η στιγμή που οι Παύλος, Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος μας γέμισαν συγκίνηση και έκαναν τον Ζοτς να μιλήσει δακρυσμένος στα ελληνικά θα μας συντροφεύει για πολύ καιρό. Το: «σας αγαπάω πάρα, πάρα, πάρα πολύ», ηχεί συνέχεια στ΄ αυτιά μας και αναζωπυρώνει τη φλόγα!
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ :Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α1 2021
 που κατάκτησε το 40 ο Πρωτάθλημα Ελλάδος Α1 Μπάσκετ ΑΝΔΡΩΝ 2021 και το 12ο Double ιστορία του Παναθηναϊκού μας
 

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ…!!!

Ετικέτες: Ιστορία μπάσκετ. Μπάσκετ.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.