ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο Κρίθηκε αναγκαίο …

ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο

Κρίθηκε αναγκαίο η Ετησία Γενική Συνέλευση της ‘Ενωσης των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού (που είχε αναγγελθεί για τις 26/11) ν’ αναβληθεί, για αργότερα, λόγω παραμένουσας σφοδρότητας της πανδημίας, όπως και των κινδύνων που υποκρύπτονται σε μία συνάθροιση Βετεράνων Αθλητών.

                   Πέραν όμως από αυτό το πραγματικό γεγονός ήρθε και η Πολιτεία να εισηγηθεί, ίσως περισσότερο να προτρέψει ,τα Σωματεία που προγραμματίζουν Γενικές συνελεύσεις να τις μετακινήσουν για αργότερα, προφανώς μετά τις εορτές της Πρωτοχρονιάς.

            Η κυβερνητική απόφαση έχει τους παρακάτω ουσιαστικούς λόγους:

            Οι αρμόδιες υπηρεσίες επεξεργάζονται έναν αποκαλούμενο »Υβριδικό Νόμο» ,Ο οποίος θα ισχύει σύντομα και με το οποίο καθορίζουν, μεταξύ των άλλων και τον μεικτό τρόπο διεξαγωγής των Γενικών Συνελεύσεων (φυσικής ή διαδικτυακής παρουσίας των μελών)όλων των Σωματείων Αθλητικών και Πολιτιστικών χωρίς διάκριση. Επομένως η Πολιτεία  κρίνει σκόπιμη αυτή την μετακίνηση. 

           Μετά τα παραπάνω ,για λόγους προστασίας και αποφυγή κινδύνων για τους Παλαιμάχους η διοίκηση της ‘Ενωσης μας επέλεξε την Χρονική αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, εν αναμονή καλυτέρων ημερών.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ                  ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ

Ετικέτες: Γενικές ανακοινώσεις.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home5/topwebuc/extradoms/palaimaxoipao/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399