Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 

ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ 

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 

ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. 

Μετά την ιδιαίτερα δύσκολη οκταετία για τον Παναθηναϊκό μας, με λάθη από όλες τις πλευρές, όλα δείχνουν να αποτελούν παρελθόν με την θαυμάσια πρόκρισή μας στον Τελικό Ποδοσφαίρου για το Κυπέλλο Ελλάδος στις 21 Μάιου 2022 στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. 

Ο προκαθορισμένος αγωνιστικός χώρος και η ημερομηνία, κατά πάσα βεβαιότητα δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν, καθώς είναι προγραμματισμένα σε ανύποπτο χρόνο και το Στάδιο είναι ουδέτερο για τα δύο Σωματεία. Μόνη μικρή αμφισβήτηση υπάρχει αναφορικά με τον αριθμό των θεατών, όπου η Αστυνομία έχει και την δική της άποψη. 

Όμως για μας και τους φιλάθλους μας η ευκαιρία είναι μοναδική και μας προσφέρει την δυνατότητα να αναδείξουμε την πανστρατιά των φιλάθλων και τον ενθουσιασμό τους, μέσα και έξω από το Στάδιο και να τονίσουμε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του συλλόγου μετά την πλέον ισχνή περίοδο στα 114 χρόνια της ιστορίας του. 

Η συλλογική συσπείρωση των οπαδών μας την ημέρα του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος θα διατρανώσει την επιστροφή μας στην κορυφή και θα τονίσει την επάνοδο μας στο ιστορικό αθλητικό μας ανάστημα. 

Η 8χρονη τροχιά στην σκιά των αποτελεσμάτων δεν μας κατέβαλε, ούτε η απουσία μας από την “Ευρώπη”. Μας πίκρανε αφάνταστα αλλά δεν ανέστειλε τις ελπίδες μας και είναι πλέον φανερό ότι αυτό διέσωσε στο ακέραιο και συνέτεινε την τωρινή μας κυριαρχία. 

Δεν θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να βοηθήσουμε τη νέα θαυμάσια γενιά των παικτών μας για να νικήσουν. Αυτό είναι το καθήκον τους και θα το πράξουν άψογα. Θα πάμε για ν’ απολαύσουμε την επιτυχία των Ποδοσφαιριστών μας σε εμφάνιση και αποτέλεσμα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα καταθέσουν για τον σκοπό αυτό όλο το ταλέντο τους. 

Στο ΟΑΚΑ θα πάμε όλοι για να χαιρετίσουμε τη νέα λαμπρή περίοδο που αρχίζει στις 21 Μαΐου για τον Παναθηναϊκό μας και πιστεύουμε ότι θα κρατήσει εσαεί. 

Για το ΔΣ των Παλαιμάχων 

        Ο Πρόεδρος                                                                                                              Ο Γεν. Γραμματέας 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ                                                                                               ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ 

Ετικέτες: Αγώνες ποδοσφαίρου.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.