Δομάζος: «Φέτος είναι η χρόνια του Παναθηναϊκού»

13 Οκτωβρίου 2022 - Χωρίς κατηγορία
 

ΔΟΜΑΖΟΣ

»ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ »

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», Μίμης Δομάζος, μίλησε για το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον Αϊτόρ και τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού αυτή την περίοδο σε σχέση με άλλες χρονιές και τα ντέρμπι:

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ήταν στο – ενώ φέτος είναι στο +. Εδώ και 7-8 χρόνια δεν είχε τη φετινή απόδοση τέτοια εποχή. Φέτος, όμως, παίζει πολύ καλά, ενώ οι άλλες ομάδες δεν είναι έτοιμες. Βέβαια έχει παίξει 5 ματς στο γήπεδο του, αλλά έχει βγάλει δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αν περάσει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με θετικό αποτέλεσμα, δεν θα μπορέσει να τον φτάσει καμία ομάδα, φέτος είναι η χρονιά του. Γιατί 10 χρόνια τέτοια εποχή ήταν στο -7, ενώ φέτος είναι +7 από τους αντιπάλους. Γιατί να μην πάρει πρωτάθλημα, παίζει και την καλύτερη μπάλα».

Για την παραμονή του Γιοβάνοβιτς:

«Κάθε προπονητής έχει δικό του σύστημα, εκείνος επιλέγει τι θέλει να κάνει, ποιους παίκτες να πάρει κ.λπ. Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει και με τον περσινό κορμό, δεν πήρε πολλούς παίκτες, όπως κάνουν άλλες ομάδες, και με τον Γιοβάνοβιτς που ξέρει τι θέλει, έφτασε τώρα εδώ».

Για τη φετινή παρουσία του Αϊτόρ:

«Δεν ξεχωρίζω κάποιον, δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής από μόνος του να πάρει το παιχνίδι. Ο Αϊτόρ, βέβαια, κάνει πολύ καλή χρονιά μέχρι στιγμής και μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος».

Για το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Πρέπει να είναι σε όλα τα ματς όπως είναι τώρα, να μην τα κοιτάζει ως πρώτη ομάδα του πίνακα, γιατί έχουν παγίδες όλα τα παιχνίδια. Άρα χρειάζεται να τα προσέξουν όλα. Να κερδίσει τους μεγάλους, αλλά να προσέχει και τα ματς με τους μικρότερους. Το πρωτάθλημα το κερδίζεις όταν δεν χάνεις βαθμούς με τις λεγόμενες μικρές ομάδες. Για παράδειγμα στο παιχνίδι με τη Λαμία πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός».

Για το ποια άλλη ομάδα θεωρείται πιο επικίνδυνη:

«Η πιο επικίνδυνη αυτή τη στιγμή είναι η ΑΕΚ, γιατί έχει ενθουσιασμό και καινούργιο γήπεδο που θα είναι ο 12ος παίκτης της. Έχει καλύτερη ομάδα από πέρσι».

Για τον Ολυμπιακό:

«Ψάχνεται, έκανε πολλές μεταγραφές, είναι δύσκολο όλοι αυτοί οι παίκτες να κάνουν ομάδα, θα περάσει καιρός. Κάποια στιγμή βέβαια θα φτιάξουν καλό σύνολο, αλλά δεν μπορούν τώρα γιατί χρειάζεται χρόνος. Αλλά στο -7 από την κορυφή δεν υπάρχει χρόνος».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πολύ πίσω, δεν έχει καμία τύχη φέτος για να πάρει το πρωτάθλημα. Ομάδα νεανική είναι, μέχρι να μάθουν ο ένας τον άλλον θα έχει χαθεί το τρένο».

https://www.panathinaikos-cosmos.com/561604/domazos-fetos-einai-i-chronia-toy-panathinaikoy/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Πηγή: https://www.panathinaikos-cosmos.com/561604/domazos-fetos-einai-i-chronia-toy-panathinaikoy/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Ετικέτες: Αθλητές ποδοσφαίρου.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.