Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ

ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Παράλληλα  με την κατάκτηση του τίτλου  του Πρωταθλητή Χειμώνα από τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής από τον ακούραστο ερευνητή  Ανδρέα Οικονόμου το νέο πόνημα»ΛΕΩΦΟΡΟΣ» 
Ένα επιμελημένο και πολυτελές Βιβλίο ,602 σελίδων και 1000 φωτογραφιών που απεικονίζουν ταυτόχρονα και με ατελείωτες λεπτομέρειες  τα 100 χρόνια  της διαδρομής του Ιστορικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν εκλεκτοί παλαιοί Πρωταθλητές ,αθλητικά στελέχη  του Ομίλου ενώ τιμήθηκαν Η Χριστίνα Τεξανού, ο Μίμης Δομάζος, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Τότης Φυλακούρης, ο Απόστολος Κόντος, ο Τάκης Κορωναίος,
ο Λεωνίδας Σαμπάνης, ο Γιάννης Α’ι’δινιώτης  κ.α
Η Χριστίνα Τεξανού στο Μεγαρο Μουσικης Αθηνων.
 
Μετά από σχεδόν 25+ χρονια στη ΘΥΡΑ 13, θέλω να ευχαριστήσω όλους/όλες που γνώρισα μέσα σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια της Θύρας 13, τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα που έχω νοιώσει. Για μένα είναι μεγάλη η συγκίνηση να βραβεύομαι σημερα στην παρουσίαση του βιβλίου για την Ίδρυση της λεωφόρου μας.
Ευχαριστώ όσους με έχουν στηρίξει και όσους μπήκαν εμπόδιο.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.