10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

 ΗΣΟΥΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

Η 10 η Ιουνίου θα είναι για πάντα η ημέρα περίσκεψης, περισυλλογής ,ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμής.

Η δύσκολη ημέρα που αποχαιρετήσαμε τον Πρόεδρο της καρδιάς μας, ένα μεγάλο ,μόνο Παναθηναϊκό.

ΗΣΟΥΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ

Παύλος Γιαννακόπουλος,

 η συνέχεια του Απόστολου Νικολαΐδη

Το παράδειγμα της ανιδιοτελής προσφοράς, δίνεται μόνο όταν ο ίδιος πρώτος το κάνεις πράξη και ασυναίσθητα το παράδειγμα γίνεται αποδεκτό…


Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αγάπησε τον αθλητισμό ,τον Παναθηναϊκό και με την προσφορά του έδωσε για χρόνια στη νεολαία της Αθήνας το δικαίωμα στην άθληση.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος κράτησε την αξιοπρέπεια του κόσμου του Παναθηναϊκού σε όλα τα πέτρινα χρόνια του ποδοσφαίρου. Ο φίλαθλος κράτησε το κεφάλι ψηλά, χάρις στην Οικογένεια Γιαννακόπουλου. Μία ολόκληρη γενιά έγινε Παναθηναϊκός, χάρις στις επιτυχίες της ομάδος μπάσκετ που έγραψε ιστορία. 

 

Ξεχώρισε από την Ελληνική μετριότητα και διεκδίκησε επί ίσοις όροις Ευρωπαϊκές διακρίσεις με αξιώσεις και επιτυχίες δίνοντας και σε άλλες ομάδες το θάρρος να αρχίσουν να διεκδικήσουν.


Το ότι ο κόσμος τον ανέφερε πάντα με το μικρό του όνομα»Ο Παύλος»τα λέει όλα…Είναι ο Έλληνας παράγοντας που μαζί με τα αδέρφια του γιγάντωσαν την επιχείρησή τους και ταυτόχρονα τον Παναθηναϊκό.


Από όποια οπτική γωνία και αν το δούμε, ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε από τους πιο επιτυχημένους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Το πιστοποιούν η διάρκεια της πορείας του (το 1987 έγινε πρόεδρος του Ερασιτέχνη και το 2012 αποχώρησε ως αφεντικό της ΚΑΕ), η εξέλιξη που είχε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στα χέρια του (η φήμη της έφτασε σε όλα τα σημεία του πλανήτη) καθώς και ο αριθμός των τροπαίων που κέρδισε ο Π.Α.Ο αποδεικνύουν την πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας 25 ετίας.


Η ιστορία θα γράψει πως ο Παύλος έφυγε ήσυχος ,όταν ο γιος του Δημήτρης ανέλαβε ως εκλεγμένος Πρόεδρος του Παναθηναϊκού να συνεχίσει το έργο του και να τον κάνει και πάλι Μεγάλο…

Η 10 η Ιουνίου θα είναι για πάντα η ημέρα περίσκεψης, περισυλλογής ,ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμής, η δύσκολη ημέρα που αποχαιρετήσαμε τον Πρόεδρο της καρδιάς μας, ένα μεγάλο ,μόνο Παναθηναϊκό.

Σε όλη του τη ζωή υπήρξε Τίμιος, Ηθικός, Αληθινός, Έντιμος, Ευγενικός
Ακούραστος, Φίλος, ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

έγραψε:

ο Θεόδωρος Συνοδινός
Αντιπρόεδρος Παλαιμάχων Πρωταθλητών ,

π. Γενικός Γραμματέας Παναθηναϊκού Α.Ο.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες: Γενικές ανακοινώσεις. Ιστορία Παναθηναϊκού. Προσωπικότητες.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.