ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΠΑΥΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

4 Ιουνίου 2024 - Χωρίς κατηγορία

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΠΑΥΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "1限: Σ Σ ΠΟΥΛΟΣ ΗΣ 2018"

Στιγμές συγκίνησης στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ καθώς η κούπα του 7ου ευρωπαϊκού τοποθετήθηκε μπροστά από την προτομή του Παύλου Γιαννακόπολου.
Ο «Πατριάρχης» της Παναθηναϊκής οικογένειας, ο άνθρωπος που έδωσε τα πάντα προκειμένου να δώσει σάρκα και οστά στο μεγάλο του όραμα, να κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο τον Παναθηναϊκό έχει κάθε λόγο να χαμογελάει από εκεί ψηλά.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκανε την αρχή, «οδηγώντας» τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση των 6 ευρωπαϊκών τροπαίων». Και τώρα με τη σκυτάλη να έχει περάσει στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η… συλλογή άρχισε να αυξάνεται.
Σε μία άκρως συμβολική κίνηση η κούπα του 7ου ευρωπαϊκού βρέθηκε στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ και τοποθετήθηκε μπροστά στην προτομή του Παύλου Γιαννακόπουλου, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

Ετικέτες: Γενικές ανακοινώσεις. Ιστορία Παναθηναϊκού. Μπάσκετ.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.