Νίκη και ανατροπή τίτλου για Παναθηναϊκό

Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός είχε επιβληθεί με 2-0 επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και είχε προσπεράσει τους ερυθρόλευκους στη βαθμολογία παίρνοντας στη συνέχεια το Πρωτάθλημα της περιόδου 1976-77.

Την περίοδο 1976-77 ο Παναθηναϊκός έφτασε στην επίτευξη του νταμπλ.

Η υπόθεση τίτλος κρίθηκε σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σαν σήμερα οι πράσινοι υποδέχτηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου τους ερυθρόλευκους στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός ήταν πάνω από τους πράσινους με δύο βαθμούς όμως η αρμάδα του Γκόρσκι είχε διαφορετικά σχέδια.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίμη Δομάζο ο Παναθηναϊκός παίρνει τη νίκη στο ντέρμπι με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 55΄ο στρατηγός του Τριφυλλιού και ο Αλβαρέζ στο 75′ σφράγισε τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

 

Το βίντεο μπορείτε επίσης να το παρακολουθήσετε στο κανάλι του youtube του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού www.youtube.com/user/palaimaxoipao στην ενότητα «Αγώνες Ποδοσφαίρου».

Πηγή: prasinanea.gr

Ετικέτες: Αγώνες ποδοσφαίρου.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.