Το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο του Παναθηναϊκού

Σαν σήμερα το 1995 ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο του με τον Κριστόφ Βαζέχα να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο 114′.

Στις 19/4/1995 ο Παναθηναϊκός φτάνει για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Κυπέλλου με το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς το ίδιο.

Το τέλος του αγώνα βρίσκει τους πράσινους να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Κυπέλλου τους με τον Κριστόφ Βαζέχα να είναι ο χρυσός σκόρερ. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δύο ομάδες δεν είχαν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 114′ ο Βαζέχα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Βλάχο και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι δίνοντας το Κύπελλο στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-0 παρ.

Σκόρερ: 114′ Βαζέχα

Παναθηναϊκός: Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης (84′ Κολιτσιδάκης), Γ.Χ. Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Καπουράνης, Μπορέλι, Νιόπλιας, Βαζέχα, Μάρκος, Δώνης (73′ Αλεξούδης).

Το βίντεο μπορείτε επίσης να το παρακολουθήσετε στο κανάλι του youtube του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού www.youtube.com/user/palaimaxoipao στην ενότητα «Αγώνες Ποδοσφαίρου».

Ετικέτες: Αγώνες ποδοσφαίρου.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.