Το τελευταίο ντέρμπι του Γκάλη

Σαν σήμερα ο Νίκος Γκάλης έπαιξε στο τελευταίο ντέρμπι της καριέρας του αφού βοήθησε τον Παναθηναϊκό να επικρατήσει επί του Ολυμπιακού με 42-40.

Ένας αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες, όπως είναι πάντα αυτός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έμελλε να είναι το τελευταίο ντέρμπι της καριέρας του Νίκου Γκάλη.

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 1994 οι δύο αιώνιοι τέθηκαν αντιμέτωποι στο κλειστό του Σπόρτινγκ. Παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων το Τριφύλλι παίρνει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Βολκόφ αγωνίστηκε για πρώτη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Πάσπαλι κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ για Γκάλης και Γιαννάκης έπαιζαν και πάλι μαζί έπειτα από τρία χρόνια.

Τα βίντεο μπορείτε επίσης να τα παρακολουθήσετε στο κανάλι του youtube του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού www.youtube.com/user/palaimaxoipao στην ενότητα «Αθλητές Μπάσκετ».

Πηγή: prasinanea.gr

Ετικέτες: Αθλητές μπάσκετ. Νίκος Γκάλης.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.