Πρόκριση επί της Φέγενορντ των αστέρων

Όταν η ομαδάρα του Γιάτσεκ Γκμοχ απογειώθηκε για το μαγικό ευρωπαϊκό ταξίδι της την περίοδο 1984-85…

Τα τρομερά μωρά του Γιάτσεκ Γκμοχ με μια άψογη εμφάνιση θα νικήσουν σαν σήμερα 3 Οκτωβρίου του 1984 την Φέγενορντ του Τάις Λίμπρεχτς και των Ρουντ Γκούλιτ και Τζόνι Ρεπ. Ο Παναθηναϊκός «χτύπησε» δύο φορές στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 41′ ο Κώστας Μαυρίδης με κεφαλιά και στο 43′ ο Χουάν Ραμόν Ρότσα με φοβερό σουτ από πλάγια θέση θα δώσουν προβάδισμα πρόκρισης (2-0) στο Τριφύλλι, ενώ η πρωταθλήτρια Ολλανδίας μείωσε στο 69′ με τον Ρεπ έπειτα από σύγχυση στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Ήταν η ρεβάνς του 0-0 στην Ολλανδία όπου είχε ακυρωθεί γκολ του Δημήτρη Σαραβάκου λανθασμένα ως οφσάιτ. Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης σε ένα ταξίδι που θα τελείωνε ένα βήμα πριν τον τελικό της περιόδου 1984-85…

Δείτε τα γκολ όπως μεταδόθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής ραδιοτηλεόρασης RAI:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qVDY0jEjnpE

Το βίντεο μπορείτε επίσης να το παρακολουθήσετε στο κανάλι του youtube του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού www.youtube.com/user/palaimaxoipao στην ενότητα «Αγώνες ποδοσφαίρου».

Ετικέτες: Αγώνες ποδοσφαίρου.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.