Να τα χιλιάσει! 47 χρόνια «Θύρα 13»

19 Νοεμβρίου 2012 - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαν σήμερα στεγάστηκε για πρώτη φορά ο σύνδεσμος φίλων Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου «Η Θύρα 13»…

Ο Παναθηναϊκός όπως και στους περισσότερους τομείς ήταν πρωτοπόρος και στο θέμα της οργάνωσης των φίλων του. Από τη δεκαετία του ’50 υπήρξε οργανωμένο κίνημα φιλάθλων, ωστόσο σαν σήμερα πριν από 47 χρόνια στεγάστηκε για πρώτη φορά με γραφεία στην οδό Κολωνού 68 ο Σύνδεσμος Φίλων Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου «Η Θύρα 13».

Την ίδρυση της «Θύρας 13» από τους οπαδούς του Τριφυλλιού, επιχείρησαν να αντιγράψουν και οι φίλοι των αντίπαλων ομάδων βλέποντας και ζηλεύοντας την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Το GreenZone σε παλαιότερο άρθρο του μάλιστα, αποκάλυψε ότι οι οπαδοί του ΟΣΦΠ είχαν επιλέξει την ίδια θύρα, ωστόσο όταν αντιλήφθηκαν πως η «Θύρα 13» ήταν συνυφασμένη με τον Παναθηναϊκό και πως στην επιλογή της θύρας των οργανωμένων είχαν έρθει δεύτεροι και καταϊδρωμένοι, την… κοπάνησαν!

Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο!

Πηγή: greenzone.gr

Ετικέτες: Θύρα 13.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.