ΛΑ Φθινοπωρινό Κύπελλο Αεροβόλων – ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ, ΒΥΡΩΝΑΣ, 18/11/2012

20 Νοεμβρίου 2012 - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα, το ΛΑ Φθινοπωρινό Κύπελλο Αεροβόλων του ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ με απόλυτη επιτυχία. Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας για την πολύ καλή οργάνωση και την αρκετά γρήγορη διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Κρανάς, Διαλυνάς, Καμπούρης, Κοκκινάκης, Λιβέρης, Κατσίρης, Λαζαροπούλου. Από τις φωτογραφίες λείπει ο κ. Γαλατιανός

Στο Παναθηναϊκό αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε ευχάριστες εκπλήξεις καλά νούμερα και αρκετές συμμετοχές. Αναλυτικά, 8 αθλητές του Παναθηναϊκού έλαβαν μέρος (7 άνδρες και 1 γυναίκα) με τους περισσότερους από αυτούς να κάνουν καλά νούμερα, προσωπικά ρεκόρ και γενικά μία δυνατή εμφάνιση, πάντα βάσει των συνθηκών του Τμήματος.

Ο Διονύσης Λιβέρης επανήλθε στις πολύ καλές επιδόσεις με 553/600 (13ος), ο Νίκος Κοκκινάκης πλησίασε το προσωπικό του ρεκόρ με 549/600 (21ος) -και με μία βλαβη στη θυριδα του στην τελευταία δεκάδα που τον έβγαλε εκτός ρυθμού- ο Δημήτρης Κρανάς είχε 544/600 (25ος) αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το πόσο σταθερός σκοπευτής είναι, ο Γιάννης Καμπούρης, η έκπληξη των αγώνων, με προσωπικό ρεκόρ έκανε 541/600 (27ος), ο Δημήτρης Κατσίρης με αρκετά προβλήματα έκανε 512/600 (39ος) , ο κ. Νίκος Γαλτιανός έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση με 506/600 (42ος) (να σημειωθεί ότι ο κ. Γαλατιανός είναι πάνω από 60 χρονών και είναι μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο να λαμβάνει μέρος σε αγώνες με το τριφύλλι) και ο Γιώργος Διαλυνάς με 499/600 (43ος) που προσπάθησε να φτάσει το προσωπικό του ρεκόρ αλλά δεν του βγήκε όπως το περίμενε. Η επιμονή του όμως και η καλή δουλειά, θα φέρει τα απαιτούμενα αποτελέσματα και για τον Διαλυνά.
Στις παρενθέσεις είναι η ατομική κατάταξη σε σύνολο 50 αθλητών.

Στην κατηγορία των γυναικών είχαμε 1 μόνο συμμετοχή, τη Νάνσυ Λαζαροπούλου, η οποία έκανε 346/400 (11η σε σύνολο 17 αθλητριών) χάνοντας τον τελικό για 3 βαθμούς. Είναι πολύ η επίδοσή της και μακάρι να συνεχίσει έτσι!

Σε συλλογικό επίπεδο ο Παναθηναϊκός κατετάγη 7ος σε σύνολο 10 ομάδων. Την ομάδα την αποτελούσαν οι Δημήτρης Κρανας, Δημήτρης Κατσίρης και ο Νίκος Κοκκινάκης.

Ο Γιάννης Καμπούρης στον 7ο αγώνα του κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους αγώνες των Επίλεκτων της Εθνικής Ομάδας. Είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, όπως μας απέδειξε ο Γιάννης, η συμμετοχή ενός τόσο νέου αθλητή στους αγώνες των Επίλεκτων.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Ο www.skopeftis.gr πάντα φροντίζει για την άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων όλων των αγώνων της σκοποβολής και δεν μπορούμε έστω και επίσημα να τον ευχαριστήσουμε!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Επιμέλεια: Νίκος Κοκκινάκης
Πηγή: panathinaikosshooting13.wordpress.com

Ετικέτες: Αγώνες σκοποβολής.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.