Το «ευχαριστώ» των «φίνων κοριτσιών»!

25 Νοεμβρίου 2014 - ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού» μετά τη νίκη στη Σαντορίνη…

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και το γυναικείο τμήμα βόλεϊ θέλει να ευχαριστήσει θερμά:

-Τη Θύρα 13 Αιγαίου και ιδιαίτερα τους φίλους από τη Σύρο, που έφυγαν τρεις μέρες από τα σπίτια τους για να συμπαρασταθούν  στην ομάδα.

-Τον φίλο Κυριάκο από τη Σαντορίνη για την οικονομική του συνεισφορά στα έξοδα διαμονής του τμήματος κατά την παραμονή της στο νησί.

-Το Hotel Antonia και ιδιαίτερα τον κ. Λευτέρη.

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της ομάδος εισήλθαν στο τέλος του πρώτου σετ της αναμέτρησης, υπομένοντας τον… υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξαν στην είσοδο οι τοπικές αστυνομικές Αρχές χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Τέλος, καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει βροντερό παρών, το Σάββατο 29/11 στις 3μ.μ κόντρα στο Ανατόλια, να στηρίξουμε τα «Φίνα κορίτσια» και να πανηγυρίσουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα.»

Πηγή/http://www.panathinaikoskosmos.com/153915/ti-euxaristw-twn-finwn-koritsiwn/VolleyGYNAIKON 12-750x400

Ετικέτες: Βόλεϊ.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.