ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ 

ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 

ΣΤΗΝ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 

ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 

ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ 

Με απόλυτη τάξη και μέσα σε καθαρά Παναθηναϊκό Φίλαθλο πνεύμα συνήλθε, στα γραφεία του Συλλόγου, η Γενική Συνέλευση – και οι αρχαιρεσίες – για την ανάδειξη νέας διοίκησης, της Ένωσης των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών όλων των Σπορ του Παναθηναϊκού μας.  

Η Γ.Σ. άρχισε με τον απολογισμό δράσης του προέδρου Απόστολου Κόντου, ο οποίος ανέπτυξε περιληπτικά όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου κατά την προηγούμενη θητεία. Επίσης ο Ταμίας Μανώλης Λεκάκης ενημέρωσε και επί των οικονομικών πριν αρχίσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νέων μελών του ΔΣ. 

Οι αρχαιρεσίες φανέρωσαν την απόλυτη εμπιστοσύνη των Μελών της Ένωσης με την υπερψήφιση, η οποία πάντως περιελάμβανε και μία ανανέωση σε ποσοστό 20%. 

Τις περισσότερες ψήφους των παρισταμένων συγκέντρωσαν οι Απόστολος Κόντος (Μπάσκετ) και Μίμης Δομάζος (Ποδόσφαιρο), ενώ ακολούθησαν κατά σειρά, οι Θόδωρος Συνοδινός (Πάλη), Μανώλης Λεκάκης (Μπάσκετ), Λεωνίδας Σαμπάνης (Άρση Βαρών), Γιώργος Λιβέρης (Σκοποβολή), Βαγγέλης Οικονομάκος (Πυγμαχία), Τάκης Οικονομόπουλος (Ποδόσφαιρο), Κώστας Χασάπης (Βόλεϊ), Νίκος Πλυτάς (Κολύμβηση) και Σπήλιος Ζαχαρόπουλος (Στίβος). 

Ως ανπληρωματικοί, κατά σειρά αναδείχθηκαν οι Γιώργος Ψαρρόπουλος (Πυγμαχία), Γιώργος Μητρόπουλος (Στίβος), Δημήτρης Κοσσόβας (Πάλη), Νικηφόρος Κωνσταντίνος (Πάλη) και Ρούλης Αγραπιδάκης (Βόλεϊ). 

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή κατά σειρά εξελέγησαν: Διονύσης Λιβέρης (Σκοποβολή), Τάκης Κορωναίος (Μπάσκετ) και Γιώργος Δραζίνος (Μπάσκετ). 

Οι εκλεγέντες, υπό την προεδρία του πλειοψηφίσαντος Απόστολου Κόντου, σύμφωνα με το Καταστατικό, θα συνέλθουν προκειμένου να καταρτισθούν σε Σώμα. 

 

Ετικέτες: Διοικητικό συμβούλιο.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.