Μετάλλια για τα «πράσινα» δελφίνια!

8/12

 Κολύμβηση

 
Γεμάτοι μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες επέστρεψαν από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Παναθηναϊκού, που έδωσαν το παρών στο 9ο Κύπελλο ΚΟΑΤ.
 Στις πρωινές κούρσες οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας είχαν την ευκαιρία για ένα αγωνιστικό «ξεμούδιασμα» από την περίοδο της προπόνησης κατακτώντας παράλληλα τρια μετάλλια (1 χρυσό και 2 ασημένια).

 

Το απόγευμα οι κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας πήραν τη σειρά τους πίσω από τους βατήρες,έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατέκτησαν άλλα είκοσι μετάλλια (10 χρυσά,8 ασημένια και 2 χάλκινα) δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο οτι το μέλλον τους ανήκει.

Η αποστολή του Τριφυλλιού ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με την επιστροφή αθλητών και συνοδών στην Αθήνα.

Η κούραση αλλά και ο ενθουσιασμός ήταν φανερός σε όλα τα μέλη της ομάδας που επέστρεψαν με ικανοποίηση, πολλά χαμόγελα και με τα μετάλλια στο στήθος

.http://prasinanea.gr/sports/swimming/article3185533.eceKOLYMBHSH


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.