Διάκριση Δ. Λιβέρη στη Σκοποβολή

Διάκριση Δ. Λιβέρη στη Σκοποβολή
Με μία διάκριση υψηλού επιπέδου επέστρεψε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στα σκοπευτικά δρώμενα ο Διονύσης Λιβέρης. 
Μετά από ένα συναρπαστικό τελικό, που κρίθηκε σε λεπτομέρειες δεκάτων του δευτερολέπτου και χιλιοστών του μέτρου, ο πολύπειρος σκοπευτής, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2015.
Αγώνισμα ήταν το πιστόλι ταχύτητας (στα 25 μέτρα), στο οποίο μετείχαν οι 28 καλύτεροι Έλληνες αθλητές. Στη προκριματική φάση, ο αθλητής του Παναθηναϊκού με την 46χρονη πορεία στη Σκοποβολή, τερμάτισε στην τρίτη θέση, με επίδοση 543/600, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Το προηγούμενο ήταν 540/600, από το αντίστοιχο περυσινό Πρωτάθλημα. 

Στην επίπονη και ψυχοφθόρα διαδικασία του τελικού, μετέχουν οι 6 πρώτοι, οι οποίοι, διαγράφουν ότι καλό έχουν σημειώσει προηγούμενα και αρχίζουν από την αρχή. Ακολουθεί μία σειρά από βολές και σε κάθε στάδιο του τελικού αποχωρεί ο τελευταίος της κατάταξης. Ο Λιβέρης έφτασε στον τελικό του τελικού, οι δύο καλύτεροι, πάλεψε για την κορυφαία θέση του βάθρου, ωστόσο ο Κώστας Μπινυχάκης του Παγκρήτιου, αποδείχθηκε πιο ικανός. Σε ένα αγώνισμα που διάρκεσε συνολικά έξι ώρες και σίγουρα απαιτούσε γερά νεύρα, αστείρευτα ψυχικά αποθέματα και μεγάλη αντοχή.

LIBERHS GGG

 


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.