Αναχωρεί για το Χιλιομόδι η πυγμαχία του Παναθηναϊκού

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του Χιλιομοδίου, θα πραγματοποιηθεί, το πανελλήνιας εμβέλειας Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών
Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΔΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ, υπό την αιγίδα της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ (aiba), επέλεξαν την Κορινθία για μια συναρπαστική «συνάντηση» των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών του Ολυμπιακού Αθλήματος.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο και οι αθλητές του Γιάννη Αϊδινιώτη, που ηγείται της αποστολής  θα έχουν δυναμική παρουσία. Συγκεκριμένα, την «πράσινη» αποστολή θα ακολουθήσουν μαζί με το δάσκαλο και τους βοηθούς Ριτζάκη Θ-Μπαρκούρας Θ. οι: Παπαγεωργίου Όθωνας 91κ, Παπανικολάου Γιάννης 91κ, Καζακίδης Κώστας 91κ., Ράλλης Μιχαήλ 75κ., Γεραμάνης Χρήστος 64κ., Σαρίδης Ανδρέας 69κ., Κώστας Λελούδας 60κ.,Παυλέρος Χρήστος 91κ.
Το τμήμα boxing του Τριφυλλιού ευχαριστεί θερμά του υποστηρικτές και χορηγούς της αποστολής και συγκεκιρμένα τους Μπακόλα Παναγιώτη και Βέρρα Λεωνίδα.
Ξεκινώντας Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Απριλίου στις 16:30 και Κυριακή 26 και Δευτέρα 27 Απριλίου στις 11:30, περισσότεροι από 100 αθλητές θα συμμετάσχουν σε 90 αγώνες, με κορύφωση του 7 μεγάλους τελικούς που θα διεξαχθούν την Δευτέρα 27.
http://prasinanea.gr/sports/boxingpigmaxia+sima

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.