Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ 4ΑΔΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE

 


Του Απόστολου Κόντου

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ 4ΑΔΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE

Η μεγάλη μάχη της ομάδας μας συνεχίζεται με βασικό στόχο το πλασάρισμα της στην 4η θέση που θα της δώσει πλεονέκτημα έδρας για το φαϊναλ φορ Δε υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε σε αγωνιστική και ψυχολογική άνοδο μετά τις 2 συνεχείς νίκες επί του Ολυμπιακού , με αποκορύφωμα την άριστη εμφάνιση και την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας με αποτέλεσμα την πρόκριση μας στον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο το Άρη.

Συνοψίζοντας τους στόχους της ομάδας μας διαπιστώνουμε ότι διεκδικούμε με πολύ σοβαρές ελπίδες και τα τρία τρόπαια, Κύπελλο,Πρωτάθλημα,Euroleague.

Εάν αξιολογήσουμε αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό θα δούμε ότι το παιχνίδι του βασίζεται στο περιφερειακό σουτ, με κυρίαρχο στοιχείο τα τρίποντα . Είχα επισημάνει και άλλη φορά ότι η μεταφορά της μπάλα μέσα στο καλάθι θα μας βοηθήσει να φθείρουμε τον αντίπαλο αλλά και θα μπορέσουμε να σουτάρουμε ποιο ελευθέρα ,κάτι που κάναμε παρά πολύ καλά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Εάν δούμε την Ευρωλίγκα ,αυτά που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την 4αδα-για τον Παναθηναϊκό – είναι τα εντός έδρας παιχνίδια με CSKA MOSCOW,και REAL MADRID , είναι αυτοί οι αγώνες που θα διαμορφώσουν την βαθμολογική θέση των προνομιούχων 4 ομάδων, με το πλεονέκτημα της έδρας

Εάν τολμήσω μια πρόβλεψη για τις τέσσερεις ομάδες που θα προκριθούν θα έλεγα CSKA MOSCOW ,REAL MADRID .ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Η FENERBAHCE ISTANBUL έχει δύσκολο πρόγραμμα και θα το θεωρήσω έκπληξη εάν τελικά προκριθεί στην πρώτη τετράδα

Υπομονή ,θαρρος, και στήριξη στην ομάδα μας και όλα θα πάνε καλά. Ο κόσμος μας και η Διοίκηση έχει με θέρμη αγκαλιάσει τον Μπασκετικό Παναθηναϊκό και περιμένουμε όλοι με αγάπη και αγωνία νέες μεγάλες επιτυχίες.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.