Πράσινη νίκη επί των βουλευτών

Οι παλαίμαχοι άσοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν της ομάδας της Βουλής με 59-58 στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ (14/12/2011).

Η αναμνηστική φωτογραφία με τις δύο ομάδες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι

Ο δικός μας Κώστας Μπατής σε μια από τις προσπάθειες του κάνει διείσδυση πτος το καλάθι των βουλευτών

Η αγάπη για το μπάσκετ δεν ξεχνιέται και δεν παύει να υπάρχει όσα χρόνια και αν περάσουν. Η αγάπη αυτή λοιπόν έκανε τους παλαίμαχους άσους του Παναθηναϊκού να φορέσουν και πάλι την αθλητική τους ενδυμασία και τα παπούτσια του μπάσκετ, προκειμένου να δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στους βουλευτές, των οποίων μάλιστα επικράτησαν με 59-58 στο ΟΑΚΑ.

Ο αρχηγός των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Κυρίτσης, έδωσε πολλές μάχες κατά τη διάρκεια του αγώνα

Η ομάδα του managing director της ΚΑΕ, Τάσου Στεφάνου, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ επί της ομάδας της Βουλής και τελικά έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν η νικήτρια του ματς. Μάλιστα με την ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε και ο δικός μας Κώστας Μπατής, ενώ και η ομάδα των βουλευτών είχε πράσινο «χρώμα», με την παρουσία του Κώστα Παταβούκα ως προπονητή. Πριν από το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος και ο ειδικός γραμματέας Διατροφής και Άθλησης, Κώστας Παταβούκας, παρουσίασαν τα προγράμματα «Η άσκηση ως μέσο πρόληψης και αποκατάστασης χρόνιων παθήσεων» και «Το ποδήλατο στη ζωή μας».

Ο Νίκολας Τόλιας ήταν ο πρώτος σκορέρ για την ομάδα των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού

ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΛΕΠΤΑ: 11-11, 29-26, 44-43, 59-58

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (Στεφάνου-Χαϊκάλης): Ζωγράφος 2, Σωτηρίου 13 (3), Τόλιας 27, Παπακωνσταντόπουλος, Κυρίτσης 2, Καλός, Τζελάτης, Μπατής 4, Κατσίνης, Κακογεωργίου 11 (2), Λισκάκης

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (Παταβούκας-Παπαγεωργίου): Τζαλαλής 29, Ιωαννίδης 8, Περιβολάρης, Λαβράνος 2, Λοβέρδος, Μάλαμα, Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Κόκκαλης 9, Πλεύρης 4, Καραμανλάκης, Μπακιρόγλου 6, Τσιριβάκος.

Ο πρωήν "πράσινος" Κώστας Παταβούκας έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του

Πηγή: Η Πράσινη

Ετικέτες: Αγώνες μπάσκετ.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.