Ανασχηματισμός της Διοίκησης των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού

SHMA PALAIMAXON TRIFYLIΣυνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών όλων των Αθλημάτων του Παναθηναϊκού, μετά τον αδόκητο θάνατο του Γενικού Γραμματέα του Γιάννη Χατζησαράντου.

Βασικό αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν ο Ανασχηματισμός της Διοίκησης μετά την αναπάντεχη απώλεια του εν ενεργεία και ιδρυτικού του Μέλους, παλαιού Πρωταθλητή της Ξιφασκίας και Olympian, Δικηγόρου Γιάννη Χατζησαράντου.

Μετά την απότιση φόρου τιμής προς τον απελθόντα, το Δ.Σ προχώρησε, με εισήγηση του Προέδρου του Απόστολου Κόντου, στον Ανασχηματισμό, ο οποίος ομόφωνα αποφασίσθηκε να έχει το ακόλουθο σχήμα:

Πρόεδρος:  Απ. Κόντος (Μπάσκετ)
Αντιπρόεδροι: Ν. Γεωργόπουλος (Στίβος), Θ. Συνοδινός (Πάλη), Ζ. Πυτιχούτης (Ποδόσφαιρο)
Γεν. Γραμματέας:  Γεωργ. Λιβέρης (Σκοποβολή)
Ειδ. Γραμματέας:  Τ. Στεφάνου (Μπάσκετ)
Ταμίας: Μ. Λεκάκης (Μπάσκετ)
Μέλη: Βαγγ. Οικονομάκος (Πυγμαχία)
Α. Μακρής (Πινγκ Πονγκ)
Γ. Ψαρρόπουλος (Πυγμαχία)
Κλ. Διαμαντοπούλου (Τοξοβολία)
Α’ Αναπληρωματικός: Δ. Αγραπιδάκης (Βόλεϊ)
Γραφείο Τύπου: Γ. Δόγας

 

Ακολούθως το Δ.Σ αποφάσισε να γίνουν όλες οι απαραίτητες κοινοποιήσεις και ενέργειες προς Δημόσιους και λοιπούς Οργανισμούς για την ενημέρωσή τους και τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Σωματείου.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.