Διαμαντίδης: «Εξελίχθηκε σε ματς που κρίθηκε στις δυο βολές»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού για την στήριξη τους στον αγώνα με την Αρμάνι και αναφέρθηκε στην συνέχεια της Euroleague.

«Προσπαθήσαμε. Έχουμε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και θέλουμε να τα κάνουμε καλύτερα. Εξελίχθηκε σε ματς που κρίθηκε στις δυο βολές, αστόχησα και χάσαμε. Δε νομίζω ότι ήταν αντιαθλητικό το φάουλ. Άλλοι θα το κρίνουν αυτό», είπε αρχικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Στη συνέχεια ο εμβληματικός αρχηγός των Νταμπλούχων συμπλήρωσε: «Στόχος μας ήταν να περάσουμε στο Top-16. Η ομάδα θέλει να γίνεται καλύτερη και να προσπαθεί 100%. Το εφαρμόζουμε αυτό νομίζω, αν όχι για 40 λεπτά, σίγουρα για μεγάλο διάστημα. Επόμενος στόχος για εμάς είναι το παιχνίδι με τον Άρη. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε, προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε.

Δουλεύουμε πολύ καθημερινά στην προπόνηση. Στόχος είναι πάντα στο επόμενο ματς να είμαστε καλύτεροι, να διορθώσουμε τα λάθη και να χαίρεται ο κόσμος το μπάσκετ που παίζουμε. Από την αρχή έχουμε απουσίες και δεν είμαστε όλοι μαζί. Σήμερα δεν είχαμε τον Λευτέρη, ο Νέλσον είναι εκτός εδώ και καιρό και όταν επιστρέψει θα είναι αλλιώς η ομάδα.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθει εδώ για να μας δει».

Πηγή/http://www.panathinaikoskosmos.com/155584/diamantidhs-ekselixthhke-se-mats-pou-krithhke-stis-dyo-voles/DIAMANTIDHS


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.