ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «MAXI BASKET FEDERATION»

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 

ΜΕΛΗ ΤΗΣ «MAXI BASKET FEDERATION»

Η Διεθνής Ομοσπονδία Παλαιμάχων παικτών Μπάσκετ «International Maxibasketball Federation» με έδρα το Παρίσι, με email της γνώρισε προς την Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών όλων των Αθλημάτων του Παναθηναϊκού, ότι την συμπεριέλαβε μεταξύ των Μελών της. 

Το mail υπογράφει ο Πάρης Πετράς FMBA Hellas (Greece) representative, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και έχει ως ακολούθως: 


Προς 

Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Παναθηναϊκού 

Υπόψη  

Προέδρου κ. Κόντου Απόστολου και  

Γ. Γ. κ. Λιβέρη Γεωργίου 


Αγαπητοί κύριοι, 


Ως εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Maxibasketball (FIMBA) στην Ελλάδα, θα ήθελα με πολύ μεγάλη ικανοποίηση να σας βεβαιώσω ότι ο Σύλλογος σας αποτελεί για όλους μας ένα ακόμη μέλος της μεγάλης Παγκόσμιας οικογένειας του Maxibasketball. 

Η ιστορία του Παναθηναϊκού καθώς και τα ονόματα και οι προσωπικότητες των μελών σας, είναι υπέρ αρκετά για να θεωρηθεί δεδομένο ότι στο χώρο του Maxibasketball, που είναι ένα κίνημα που αναπτύσσει τις δράσεις και τη φιλία μεταξύ παλαιών αθλητών αλλά και προάγει τη δια βίου άθληση, η συμμετοχή σας είναι ευπρόσδεκτη και ισότιμη. 

Εύχομαι τα επόμενα χρόνια να έχουμε ακόμη πιο έντονη την συμμετοχή των μελών σας στις διοργανώσεις της FIMBA αλλά και εντός Ελλάδος να αναπτύσσουμε όλο και πιο μεγάλη δραστηριότητα, εφαρμόζοντας το μότο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «don’t add age to your life, but life to your age», «μην προσθέσεις χρόνια στην ζωή σου, αλλά ζωή στα χρόνια σου». 

Με τιμή 

Πάρης Πετράς 

FIMBA Hellas (Greece) representative 

Πρόεδρος Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης 

Ο Επίτιμος πρόεδρος των Παλαιμάχων αθλητών Π.Α.Ο Κος Αχιλλέας Μακρόπουλος προεδρεύει τιμητικά στο Δ.Σ  Αριστερά του οι: Α.Κόντος, Γ.Ψαρόπουλος, Κ.Νικηφόρος, Θ.Συνοδινός, Γ.Λιβέρης.Δεξιά του οι: Μ.Λεκάκης,Τ.Στεφάνου,Γ.Δόγας,Ζ.Πιτυχούτης.

 Η απόφαση ένταξης της Ένωσης των Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού στα Σωματεία – Μέλη της «International Maxibasketball Federation», δεν αποτελεί μια απλή επιλογή. Αποτελεί εφαρμογή του Πνεύματος και του Γράμματος του Αθλητισμού και του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, για τη συσπείρωση και συναδέλφωση όλων των Αθλητών, όλων των ηλικιών και όλων των χωρών. 

Άλλωστε προφανές είναι και από το κείμενο ανακοίνωσης της FIMBA, πως στον κόσμο των διεθνών παλαιμάχων πρωταθλητών – ιδίως της Ευρώπης – όπου η φίλαθλη  γλώσσα έχει κοινά χαρακτηριστικά και οι ιδέες είναι ταυτόσημες, δεν υπάρχουν διαφορετικές πλευρές και αντιλήψεις, αλλά ομοειδής γραμμή και προσπάθεια ώστε να διαφυλάσσονται οι νέοι, οδηγούμενοι προς μια σωστή και ακίνδυνη αθλητική λειτουργία, αγωνιστικά και διοικητικά. 

ΤΟ Δ.Σ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 

 


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.