ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/12 ΤΟ Α’ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

17 Δεκεμβρίου 2015 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/12 ΤΟ Α’ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
 
 
Την προσεχή Δευτέρα 21/12, στα Γραφεία του Συλλόγου των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών όλων των Αθλημάτων του Παναθηναϊκού, θα συνέλθει η εκλεγείσα νέα Διοίκηση, από τις Αρχαιρεσίες της 14ης Δεκεμβρίου, προκειμένου να καταρτισθεί σε «Σώμα».
    Η πρώτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει υπό την προεδρία του πλειοψηφήσαντος Κωστή Μακρόπουλου, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου και τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα και θα αναδείξει τα πρόσωπα και τις διοικητικές θέσεις που θα καταλάβουν.
    Δεν είναι γνωστό ποιοι, ποιες θέσεις θα καταλάβουν, αλλά ένα είναι βέβαιο, πως από τους εκλεκτούς εκπροσώπους, τους οποίους ελευθέρα επέλεξε η Γενική Συνέλευση, για να κρατούν στα χέρια τους την τύχη του Συλλόγου, οι κράτιστοι θα επωμισθούν τις ευθύνες και πάλι με ανοικτές διαδικασίες.
   Με την ευκαιρία πρέπει να σημειωθεί ότι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στον Παναθηναϊκό, οι Παλαίμαχοι σεμνύνονται να αποτελούν ένα ελεύθερο και ανοικτό πεδίο αγωνιστικής μάχης για εκατοντάδες παλαιούς Αθλητές του Συλλόγου και ουσιαστικά για τον ίδιο τον Παναθηναϊκό.
    Στην συγκυρία των κοινωνικών και αθλητικών προβλημάτων και στη μακρά ύφεση την οποία διέρχεται ο Παναθηναϊκός, είναι ο Σύλλογος των Παλαιμάχων αυτός που με αγωνία προσπαθεί να συνθέσει το λαμπρό παρελθόν και το αβέβαιο παρόν με ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Να φέρει στο προσκήνιο τα τιμημένα ονόματα των διεθνών τίτλων και να τα διατηρεί ζωντανά ώστε να τα γνωρίζουν οι νέες γενιές, οι οποίες σήμερα δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτα άλλο από επεισόδια, διαμαρτυρίες, αποκλεισμούς γηπέδων και χειραγώγηση αγώνων.
 
ΤΟ ΔΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
 

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.