Η «τριάρα» του 1992 στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Σαν σήμερα, στις 26 Ιανουαρίου του 1992, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού στο «Σπύρος Λούης».

Συνήθως, όταν τα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δεν κρίνονται από τη διαιτησία, βάφονται πράσινα… Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα συνέβη σαν σήμερα, πριν από 20 χρόνια, στο «Σπύρος Λούης»…

Στις 26 Ιανουαρίου του 1992, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Πιάνοντας καταπληκτική απόδοση, η ομάδα του Βασίλη Δανιήλ διαλύει με 3-0 τον αιώνιο αντίπαλο, χάρη σε τέρματα των Μαραγκού στο 18′, Σαραβάκου στο 29′ και Βαζέχα στο 78’…

Παναθηναϊκός: (Βασίλης Δανιήλ): Βάντσικ, Αποστολάκης, Καλιτζάκης, Μαυρίδης, Καλατζής, Χριστοδούλου, Καραγεωργίου, Μπορέλι (55′ Τσιφούτης), Μαραγκός (83′ Φραντζέσκος), Σαραβάκος, Βαζέχα.

Oλυμπιακός: (Όλεγκ Μπλαχίν): Ταληκριάδης (23′ Κοψαχείλης), Παχατουρίδης, Μαυρομμάτης, Τσαλουχίδης, Καραταϊδης, Χατζίδης (69′ Κωφίδης), Λιτόφτσενκο, Τσιαντάκης, Μητρόπουλος, Σάβιτσεφ, Αναστόπουλος.

Το βίντεο μπορείτε επίσης να το παρακολουθήσετε στο κανάλι του youtube του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού www.youtube.com/user/palaimaxoipao στην ενότητα «Αγώνες Ποδοσφαίρου».

Πηγή: prasinanea.gr

Ετικέτες: Αγώνες ποδοσφαίρου.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.