Η βραδιά του Σισέ και του Κάρα

Σαν σήμερα στις 25 Φεβρουαρίου του 2009, ο Παναθηναϊκός με το γκολ του Καραγκούνη, έφυγε αλώβητος από το Μαδριγάλ, ενώ την ίδια μέρα το 2010 πήρε το διπλό μέσα στην Ρώμη.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στην Ευρώπη το 2009 και το 2010 με Βιγιαρεάλ και Ρόμα αντίστοιχα και για μια ακόμη φορά απέδειξε πως οι καλές πορείες στα μεγάλα σαλόνια δεν ήταν τυχαίες.

Όταν η Ρώμη υποκλίθηκε στον Panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός είχε δώσει άλλο ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 25 Φεβρουαρίου. Αυτή την φορά το 2010, κόντρα στην Ρόμα.

Το Τριφύλλι είχε ταξιδέψει στην Ρώμη, για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λίγκ. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, μπόρεσε να «γυρίσει» το ματς και να κάνει το 3-1. Με τον Σισέ να πετυχαίνει δύο γκολ, το πρώτο με πέναλτι και το τρίτο μετά από πάσα του Σωτήρη Νίνη, με τον τελευταίο να σκοράρει και εκείνος, μετά από εξαιρετική προσπάθεια και μακρινό σουτ.

Το μόνο που κατάφερε η Ρόμα ήταν να μειώσει σε 3-2. Ο Παναθηναϊκός  μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ρωμαίων και έφτασε μέχρι τους «16» της διοργάνωσης.

Το βίντεο μπορείτε επίσης να το παρακολουθήσετε στο κανάλι του youtube του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού www.youtube.com/user/palaimaxoipao στην ενότητα «Αγώνες Ποδοσφαίρου».

Η γκολάρα του «Κάρα» στο Μαδριγάλ

Στις 25 Φεβρουαρίου του 2009, οι πράσινοι, είχαν ταξιδέψει στο Μαδριγάλ, για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λίγκ και κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στα κίτρινα υποβρύχια, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στον αγώνα, ανοίγοντας το σκορ με την γκολάρα του Γιώργου Καραγκούνη. Ο «τυπάρας», είχε σουτάρει με δύναμη λίγα μέτρα έξω απ’ την περιοχή της Βιγιαρεάλ και κατάφερε να σκοράρει, κάνοντας το 1-0. Τελικά το παιχνίδι έληξε 1-1.

Για την ιστορία, το Τριφύλλι αποκλείστηκε απ’ την συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς έχασε στο επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ με 2-1.

Πηγή: prasinanea.gr

Ετικέτες: Αγώνες ποδοσφαίρου.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.