Πυγμαχία…Πρωτοποριακή παράσταση!

 

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Πρωτοποριακή παράσταση!

Πρωτοποριακή παράσταση!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανεβάζει τη θεατρική παράσταση «Bitch Boxer» της Charlotte Josephine, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο πυγμαχίας στην θύρα 5 του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

 

Η ταυτότητα της παράστασης

Μετάφραση Δάφνη Οικονόμου
Σκηνοθεσία Γιώργος Οικονόμου
Φωτισμοί Γιάννης Δρακουλαράκος
Μουσική επιμέλεια Γιώργος Οικονόμου
Βοηθός Σκηνοθέτη Παναγιώτης Καφούσιας
Boxing Coach Γιάννης Αΐδινιώτης
Ερμηνεύει η Ελίνα Ρίζου

 

Λίγα λόγια για το έργο

Λονδίνο 2012. Το μποξ γυναικών αποκτά για πρώτη φορά το δικό του Ολυμπιακό βάθρο. Στο Στράτφορντ, δέκα λεπτά με τα πόδια από τη γειτονιά της στο Ανατολικό Λονδίνο, η Chloe Jackson είναι πανέτοιμη. Ο πατέρας της την προπονεί σκληρά και μεθοδικά 10 χρόνια τώρα. Τα πλάνα για τον μεγάλο αγώνα είναι δουλεμένα σχολαστικά. Οι γροθιές είναι έτοιμες κι αυτές να ρίξουν την αντίπαλο στο καναβάτσο. Το τηλέφωνο χτυπά. Τρεις λέξεις κι όλος ο κόσμος της Chloe καταρρέει. Η Chloe όμως είναι μποξέρ, είναι αγωνίστρια κι έχει έναν ακόμα αγώνα πριν κοιτάξει το χρυσό στα μάτια…

 

Ώρα προσέλευσης: 20.30
Ώρα έναρξης: 21.00PYGMAXIA PAO


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.