Ντεμπούτο με δύο γκολ ο Νίνης!

15 Νοεμβρίου 2014 - ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Στο ενδοπαναθηναϊκό δίτερμα στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ο Σωτήρης Νίνης έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, πετυχαίνοντας τα δύο γκολ των «πορτοκαλί» στη νίκη με 2-1. Γκολ ο Πέτριτς, δοκάρι ο Σταματάκης για τους «μπλε».

Εσωτερικό δίτερμα με συνθήκες κανονικού αγώνα διεξήχθη το Σάββατο 15/11 στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αφού αντί προπονητικού προγράμματος ο Γιάννης Αναστασίου χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες και αγωνίστηκαν σε συνθήκες κανονικού αγώνα.

Λόγω των απουσιών με τις Εθνικές ομάδες (Σίλντενφελντ, Μπεργκ, Καρέλης, Ντίνας, Πράνιτς), χρησιμοποιήθηκαν από τους Νέους οι Υμεράι, Λάμπρου, Χαλκιαδάκης, Μπαμίχα και Τούντορ. Το παιχνίδι διήρκεσε τέσσερα 15λεπτα.

Οι δύο ομάδες ήταν οι:

Μπλε (σε διάταξη 4-2-3-1): Αναγνωστόπουλος, Τούντορ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Μπούι, Δώνης, Μπαμίχα, Λάμπρου, Σταματάκης, Πέτριτς.

Πορτοκαλί (σε διάταξη 4-3-3): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Μέντες, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός, Νίνης, Μαλντίν, Μπαϊράμι, Κλωναρίδης, Χαλκιαδάκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πορτοκαλί προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νίνη, μετά από μαρκάρισμα του Τριανταφυλλόπουλου στον Μπαϊράμι, ενώ ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο ο Πέτριτς, μετά από φάουλ που κέρδισε από τον Ρισβάνη. Στο ενδιάμεσο, ο Σταματάκης είχε ένα δυνατό σουτ στο δοκάρι.

Το ζουμί… σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του διτέρματος, όταν αρχικά ο Πέτριτς σκόραρε στο τελευταίο λεπτό, αλλά ο Φος, εκτελώντας χρέη επόπτη (ο Βονόρτας ο άλλος), τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες του Κροάτη.

Στην επίθεση που άρχισε κατόπιν, έγινε σέντρα στην περιοχή του Αναγνωστόπουλου και ο Νίνης στο δεύτερο δοκάρι σταμάτησε τη μπάλα και εκτέλεσε με πλασέ, σκοράροντας το 2-1 και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του!

Ο… διαιτητής Αναστασίου σφύριξε τη λήξη, οι μπλε έμειναν να διαμαρτύρονται… χαβαλεδιάζοντας για το μη κατακυρωμένο γκολ του Πέτριτς και οι πορτοκαλί να πανηγυρίζουν τη νίκη τους, κάνοντας πειράγματα τους συμπαίκτες τους!

Ο Νίνης χρησιμοποιήθηκε ως δεξιός εσωτερικός χαφ στο 4-3-3 που έπαιξαν οι πορτοκαλί, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση αν και του λείπει ο ρυθμός, ενώ φάνηκε ότι η τεχνική και η αντίληψη του θα βοηθήσουν την ομάδα στην κάθετη πάσα και στη δημιουργία ευκαιριών.

Ο Ατζαγκούν και ο Ζέκα συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, ενώ ο Στιλ γυμνάστηκε υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Αγριόγιαννη. Την Κυριακή 16/11 οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού θα έχουν ρεπό.

Βαφτίσια για τον Μπούρμπο

Ο Χρήστος Μπούρμπος δεν παρέστη στην προπόνηση του Σαββάτου 15/11 αφού είχε ευχάριστο οικογενειακό λόγο! Ο έμπειρος δεξιός μπακ έχει πάρει άδεια από τον Γιάννη Αναστασίου προκειμένου να βαφτίσει το παιδί του και βίωσε μία από τις ομορφότερες στιγμές στη ζωή του.


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. όλων των Αθλημάτων σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία newsletter. Μέσω αυτής θα λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για τα τελευταία ιστορικά αθλητικά άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.